torstai 8. marraskuuta 2012

Kysymyksiä!

Mulla näyttäis olevan tässä blogissa 5vakkarilukijaa (kaikki nyt vaan lisäilemään itseään lukijoiden joukkoon)... ja äiti! Teitä käy kuitenkin täällä useampia (itseasiassa monia kymmeniä, wau!) päivässä. Nyt haluaisinkin "haastaa" teidät kaikki mukaan... Tämän postauksen kommenttiboksiin saa ladella kysymyksiä joko nimellä tai nimettömästi... Siis kaikki tutut ja tuntemattomat... jotain mitä haluaisitte minulta kysyä tai mikä on jäänyt askarruttamaan mieltänne. Nyt ihan vapaasti kysymykset ilmoille! Kysymys voi liittyä ihan mihin vain, vaikka toki varteenotettavimmat kysymykset ovat niitä, jotka jotenkin liittyy tähän elämäntaparemonttiin.

Lisäksi jos jollakulla olisi mukavia jutun aiheita, joita haluuaisitte ehdottaa mulle niin nyt nekin kehiin. Odotan tähän ihan Hirwwwwwwwwweeeeeeeeeen suurta osallistujamäärää!!! :D Eli nyt tutut ja tuntemattomat, antakaa palaa, jookosta! Koska mulla on nyt sellanen tunne ettei tuonne boksiin tule yhtään kommenttia... :/ Joten yllättäkää mut!




8 kommenttia:

  1. Mä haluaisin kuulla enemmän siitä minkälainen tämän projektin aloitus oli? Miten ikääskuin "päässä naksahti". Voisi olla myös hauska lukea sun miehen fiiliksiä tästä projektista. Millä tavoin olet muuttunut (ei vain ulkonäöllisesti) matkan varrella ja ihan yleisesti sitä miten teidän arki on muuttunut sun kuntoilun myötä. Mihin käytätte vähemmän aikaa nyt yms. Ja sit tietysti olisi kiva lukea miten te perheenä harrastatte? Kenties miten kannustatte lapsia liikunnalliseen elämään ja terveelliseen ravintoon jne jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyviä aiheita... muutamia näistä olen tässä päivän aikana pyöritellyt mielessänikin ihan toden teolla. Mieheni lupasi kirjoittaa jonkun pienen postauksen ja yritän saada hänet innostumaan asiasta nyt viikonloppuna... ;)

      Poista
  2. Minä luulen lukijana olevani nykytilanteesta melko hyvin kartalla, mutta menneiden asioiden kaivelu kiinnostaa. Toki tämän hetken perspektiivistä tarkasteltuina. Miten ja miksi sinusta tuli lihava? Monet jäävät loppuelämäkseen lihaviksi, mitä arvelet, miksi sinä et?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, tästä aiheesta lupaan kirjoittaa ihan lähitulevaisuudessa... kunhan ensin kaivelen vähän äitini valokuvakätköjä. :)

      Poista
  3. Oon täällä pohtinut mitä kysyä.. :) kerro vähän enemmän tanssista, jota harrastat: taustaa, tulevaisuutta jne. Omaa muutakin historiaa saa avata, tietysti omissa mukavuusrajoissa. Lempijuttuja yleisesti? Ja missä näät itsesi vaikkapa 10 vuoden kuluttua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten hyviä jutunaiheita! Kiitos näistä. :)

      Poista
  4. Varsinaisia uusia aiheita en osaa nyt toivoa, kaikki käy:) tai no, jonkinlainen viikon ruokapäiväkirja? Ajattelin lukea kaikki tekstisi, kun aika antaa myöten, koska nyt tarttee vertaistukea..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vertaistukeahan täältä saa! :)
      Olen miettinyt tuota ruokapäiväkirjaa ja ajatellut, että jonkun esimerkkipäivän ainakin voisin tänne julkaista. Koko viikosta en tiedä, koska itselläni on tuo ruokailu edelleenkin hivenen hakusessa (etenkin viikonloput, jotka on nyt otettu tarkempaan syyniin). Sen olen huomannut, että ruokailuja kannattaa muuttaa maltillisesti niin ettei heitä koko hommaa kerralla uusiksi ja koe tätä muutaman päivän jälkeen liian radikaaliksi. Silloinhan usein tulee se ajatus, että ei musta tainnutkaan olla tähän, syönpä vähän suklaata. ;) Ja aamupala, sitä suosittelen kaikille erityisen lämpimästi. :) Mutta katsotaan miten saisin tuon ruokapäiväkirja-asian fiksusti tänne laiteltua.

      Poista