maanantai 22. lokakuuta 2012

Tällä viikolla!

Tämän viikon aiheena ja missiona on väsymyksen selätys ja treeni-innon uudelleen löytäminen! Päätin siis tarttua härkää sarvista ja oikeasti tehdä asioille jotain. Tämä viikko on näiden kannalta hyvä myös siksi, että on syysloma ja tanssitunnit siis tauolla. Näin ollen viikossa on kaksi "lisäpäivää" salilla käymiseen ja sen innon ja rytmin löytämiseen. Uni ja treenihän nivoutuvat yhteen niin, että olen meinannut treenata tällä viikolla niin pää höyryssä, että yöllä varmasti nukuttaa. Saa nähdä miten mun suunnitelmat toimii, mutta pakko on yrittää.

307958_485600974805635_2032277166_n_large
We<3It


Tänään suuntaan salille, vaikka viime yönä nukuin taas ihan miten sattuu. Aamulla oli kaikki lihaksetkin hellänä, kun kunnollista unta ei ollut kertynyt nimeksikään. Treenin meinaan tehdä tänään itseäni ja kroppaani kuunnellen. Tarkoituksena olisi kuitenkin vetää KUNNOLLINEN treeni läpi ja saada lihakset taas heräämään. Koko tämä viikko olisi tarkoitus herätellä tätä kehoa ja ensi viikolla sitten taas palata "normaaliin" rytmiin. Normaalilla siis tarkoitan sitä, millaisia viikot olivat ennen tätä mun lösähtämistä, eli jotain liikettä jokaiselle päivälle. Ja jos ihan totta puhutaan, niin kyllä mulla on todellinen ikävä salille, lähinnä ikävä sitä tunnetta kun onnistuu. Siis sitä tunnetta mikä tulee treenin jälkeen kun koko kroppa tärisee ja mieli on samalla väsynyt ja energinen. Olen ikävöinyt sitä onnellista ja hyvää tunnetta. :)

B8ae7340146511e2a2fe22000a1d0342_7_large
We<3It


Ja ihan itselle (ja miksei teillekin) muistutukseksi, tämän kun vaan sais taottua itselle päähän niin ettei se sieltä enää koskaan katoaisi:

Tumblr_mbjfrperhp1rto7ljo1_250_large
We<3ItEi kommentteja:

Lähetä kommentti