sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ennen ja nyt

Lueskelin eilen omia suosikki blogejani ja "törmäsin" Ennin blogissa before-after- kuviin. Olen ottanut itsestäni jo useamman vuoden ajan kuvia, joita en kyllä täällä teille esittele, koska hillun niissä alusvaatteisillani. Mutta pääasiana tässä on kuitenkin se, että nämä kuvathan motivoivat itsään melkosen paljon! Kuva kuitenkin kertoo paljon ja paljastaa myös pienet muutokset omassa kropassa paljon realistisemmin kuin esimerkiksi peili. Mulla on tässä viimeisten viikkojen aikana ollut hieman motivaatio-ongelmia liikuntojen suhteen. Näihin selityksenä on ajanpuute (seliseli) ja väsymys, jotka ovat vaivanneet jo jongin aikaa. Lisäksi mieheni on löytänyt tänä syksynä taas liikunnankipinän ja olen halunnut antaa hänelle mahdollisuuden treenata, sillä hän on tehnyt samoin minulle jo useamman vuoden. Parisuuhteessa pitäisi kuitenkin muistaa tasapainotella niin, että molemmat saavat tehdä ja ainakin minulle mieheni kannustus on ollut mitä parhain motivaattori!

No, mutta siis itse asiaan! Kaivoin tietokoneen syövereistä yhden kuvan, joka on jo nähty täällä blogissakin. Kuva on otettu kaksi vuotta sitten heinäkuun lopulla... Tänään otin sitten kuvan (tai mieheni otti) itsestäni samainen hamonen päällä ja asetin kuvat vierekkäin (älkää välittäkö tämän aamuisesta räjähtäneestä lookista muuten)... Noh, onhan sitä edistystä tapahtunut, vai mitä?

Mekkonenhan ei oikein näytä koko totuutta kun on tuollainen "pussi"... Mutta ehkä se jonkun suunnan antaa... Ja viimeistään tämä viimeinen kuva kertoo, miten 21kadonnutta kiloa näkyy, vaikka välillä itse sitä epäileekin! ;)


Tää saattoi taas vähän nostaa mun motivaatiota... kyllä minä tähän taidan sittenkin pystyä!!! :D

7 kommenttia:

 1. Kyllä varmasti pystyt! Väsymys väistyy varmasti jossain vaiheessa, usko pois! Upeita saavutuksia jo tähän asti. Väsymyksen keskellä otat virtaa vaikka siitä rakastamastasi joulusta ja sen odotuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joulu tosiaan on se, mikä tässä alkaa jo tulla päälle ja tiedän sen voimilla jaksavani. On vaan ikävää kun kaiken aikaa tuntuu kuin kulkisi sumussa, eikä oikein saa mitään aikaseksi. Siltikin uskon, että kyllä tämä tästä. :)

   Poista
  2. Arki lasten kanssa itsessään on jo ponnistus ja siinä kun yrität ( ja onnistutkin) vielä treenata ja tehdä kaikkea muuta "sivussa", tulee varmasti väkisinkin väsyjä pätkiä. Minusta tuntuu, että tämä mennyt syksy on ollut melko "sumuinen" sairasteluineen kaikkineen. Nyt kun olen saanut verkko- opintoja eteenpäin (lyhyt kurssi), on olo huomattavasti "kevyempi" ja voin taas laittaa energiaa johonkin muuhun. Toivottavasti nyt pysyn terveenä ja saan petrattua jumpalla käyntiä! :) Tsemppiä arkeen ja treeneihin!

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää! Ja muutenkin mielettömiä lukemia tippunut. Tsemppiä hurjasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tsempit tulee tällä hetkellä niin tarpeeseen! :)

   Poista
 3. Mahtavia tuloksia tähän mennessä! Tsemppiä!:) nimim. pystyisinpä minäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä siihen pystyy, kun niin päättää.. toki en sano, että se aina helppoa olisi, mutta kyllä tälläset nakyvät tulokset kummasti motivoi. :)

   Poista