tiistai 30. lokakuuta 2012

Huumaan eksynyt!Heh... olinpas otsikossa kekseliäs! Jos et ole Kotkasta niin ei ehkä ihan heti aukea otsikko, tai siitä voi tulla jotain ihan muuta mieleen kun mitä tarkoitan! Voi, että miten hauskaksi sitä joskus itsensä tunteekaan...

Olin tänään ensimmäistä kertaa treenaamassa uudella salilla, Huumassa! Ja en nyt ihan kirjaimellisesti eksynyt siellä, mutta vähän joutui pyörimään ympyrää, että löysi kaiken mitä omassa treenissä tarvitsee. Vanhalla salilla kun osasi liikkua jo vaikka silmät kiinni ja tiesi missä on mitäkin, niin täällä joutuu nyt hieman hakemaan ja pälyilemään ympärilleen. Mutta kaikki tarvittava löytyi ja paljon muutakin. Mahdollisuuksia treenaamiseen on vaikka millä mitoin ja uusia laitteita löytyi pilvin pimein. Pikkuihmiset viihtyivät leikkihuoneessa niinkin hyvin etteivät meinanneet lähteä sieltä kotiin. Äiti käytti taas sitä "maailman parasta" kiristys-lahjonta-taktiikkaa ja uhkasi, että toista kertaa ei mennä jos ei osata käyttäytyä... noooh, jokainen voi vaan arvata mennäänkö vaiko eikö? ;)

Mielenkiintoiseksi tän reissun teki myös aamuinen hammaslääkärissä käynti ja puoliksi puutunut suu... Juomapullosta juominen oli melkonen haaste ja kaiken aikaa oli sellanen tunne, että olisin vetänyt treeniä kuola poskella... ;) Annoin siis oikein miellyttävän ensivaikutelman kaikille kanssatreenaajille... 

Mieheni veljen kanssa sovin ensi viikolle Fustra-tunnin... Lisää asiasta voitte lukea tästä. Ja toki tulen kertomaan teille omia fiiliksiä tämän kyseisen tunnin jälkeen. Luvassa on kuitenkin jotain ihan uutta ja mielenkiinnolla odotan mitä tää ohjattu tunti nyt loppupeleissä pitää sisällään. Ja mainostan nyt vähän kaikille, että tässä treenaajana on siis mieheni veli. Ja Hypoxia haluaisin myös kokeilla, joten siitäkin todennäköisesti luvassa jossain välissä lisää. Hirmuista "mainostusta", mutta ensimmäisen käyntikerran jäljiltä olo ja mieli on vaan niin hyvä, että halusin teille lukijoillekin hieman raottaa kyseisen salin mahdollisuuksista. Josko joku Kotkalainen vaikka innostuisi tästä.

Tänään on luvassa vielä auton katsastusta ja tanssitunti... ihanaa kun meidän arki täyttyy nykyään tälläsillä terveellisillä, hyvänmielen tuojilla. Tai en mie tiedä onko se katsastus niin kiva juttu, mutta toi liikunta on! Ulkonakin olis niin ihanaa liikkua, jos ilmat vaan suosisivat, tänään sielä taas on harmaata ja tuulee niin maan paljon. Eilen aamusta tosin oli mieletön keli, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsinkin, ja seuraava kuva onkin otettu puhelimella lenkki"polun" varrelta. Nyt koitan syödä kunnollista ruokaa, kun tuntuu puudutus jo katoavan suusta... Palkkarin otin heti salin jälkeen, joten nyt olis jo oikeesti aika syödä ruokaa... NÄLKÄ!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti