maanantai 29. lokakuuta 2012

3 Weeks!

Kuten otsikkokin sanoo, kolme viikkoa sokeritonta takana! JEI! Olo on hyvä ja kaiken aikaa tuntuu, että vaan paranee. En olis kyllä jokunen hetki sitten uskonut, että näin helposti tipahtaa kaikki makeat pois, mutta täytyy kyllä myöntää ettei mitään ihan hirmusen suuria koetinkiviä ole ollutkaan. Ja toisaalta olen saanut niin mahtavaa kannustusta tämän asian suhteen, että sekin helpottaa onnistumista. Viime viikolla missiona oli liikuntainnon löytäminen ja uni! Noh, liikuntainto löytyi, mutta elämä ei mennyt ihan niin kun etukäteen olin sen suunnitellut, joten liian vähäisiksi nuo suoritteet kuitenkin jäi! Tänään tosin on tutustuminen uuteen saliin, joten jos itseäni edes vähän tunnen niin kyllä se into sieltä taas löytyy. Uni, no ei sekään parhaassa mahdollisessa tilassa ole, mutta pikkusen parempaan ollaan menossa. Ja tällä viikolla nää molemmat missiot siis jatkuu, joten kyllä tästä varmasti hyvä tulee.

Luntakin ollaan hivenen saatu... eilen, sunnuntain kunniaksi vietettiin 3tuntia "ulkona"...äänestäen, kävellen, mäkkärissä syöden (!!!) ja kaupassa käyden. Vielä illallakin tuntui poskissa aivan mahtava kuumotus. Ette arvaakkaan kuinka ihanaa oli viettää aikaa ulkona, kun oli viikon ollut lähes neljän seinän sisällä! Ja tänään kävin mineimmäin kanssa lenkillä, koska aivan mieletön auringonpaiste hiveli mieltä. 1h 10minuuttia siinä meni ja voin taata, että hiki valui pitkin selkää. Kunpa tulisi nopeasti niin paljon lunta, että saisi vedettyä pulkkaa perässään... koska se, jos mikä käy treenistä! ;) Postauksen kuvat on muuten sunnuntaiselta kävelyltä!Moikka, ja kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Nauttikaa toisistanne, sillä koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan! <3

2 kommenttia:

  1. Meillä on ihan mätsäävä haalarimaku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Tää on jo vähän hämmentävää... olen joskus joitain sun postauksia lukiessani miettinyt, et miten ihminen voikaan olla kiinnostunut niin samoista asioista ja kirjottaakin just sellasista jutuista mistä itsekin pidän... ;)

      Poista