sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Bonne ja Protein

Kaupassa käynti on nykyään ihan mieletön tutkimusmatka. Siis ihan normaalissa ruokakaupassa käynti. Jos on aikaa tutkia, sieltä tekee ihania löytöjä! 

Proteiinipatukoissa on ihan uskomaton makuvalikoima, tänään kaappiin tiensä löysi suklaakuorrutteinen banaani-toffeepatukka ja kanelipullapatukka! Siis WHAT?? Tota banaani-juttua olen syönyt ennenkin, mutta että KANELIPULLA! Noh, täytyyhän sitä nyt maistaa, kokemusta kun ei ole kun ihan normaalista kanelipullasta. Ja joo, tiedän sokeriton kausi alkaa huomena, mutta totesin itselleni, että raakasuklaa ja proteiinijutut on sallittuja. Kumpaakaan edellämainitusta en syö päivittäin, enkä noita proteiineja makean/sokerin takia, vaan sen proteiinin. Eli periaatteessa ja hivenen kärjistetysti prode-patukka vois maistua vaikka makaronilaatikolle... ;)


Toinen mikä on vastikään saapunut meidän jääkaappiin on Bonne. Kyseistä tuotetta olen käyttänyt kakkujen teossa jo pidemmän aikaa, mutta omaan käyttöön se päätyi vasta muutamia viikkoja sitten, syytä tälle en tiedä, koska tämä "aine" on mieletön ja pelastaa monen kiireisen aamun tai väsyneen illan. Kyseessä on siis hedelmä- ja marjasoseet. 100% täyttä hedelmää, makeuttamaton ja lisäaineeton. Meillä tätä on ehditty kokeilla puuroissa, smoothieissa ja rahkan sekä maustamattoman jugurtin kanssa, mutta periaatteessahan tota vois lisäillä mihin tahansa. Ihan mahtava tuote ja nyt ainakin tuntuu siltä, että tää on tullut jäädäkseen meidän ruokavalioon. Lisää näistä voitte lukea täältä. Hinnat vaihtelee noin 2-5euron välillä mausta riippuen, purkki on puolen litran kokoinen. Itseltäni menee puoli desiä rahkan sekaan, joten loppujen lopuksi riittoisaakin tuo on. Purkki säilyy avattuna jääkaapissa viikon, jos säilyy, koska jotenkin kummallisesti minä en olekkaan enää ainut joka näihin on tykästynyt...


Tänään meillä vietetään (seikkailu-kauppareissun lisäksi) lötköily sunnuntaita. Aamulla kävin jo tanssitunnilla ja nyt odottelen miehen tekemää herkkuruokaa (pihviä ja valkosipuliperunoita). Ja koska se sokeriton kausi on jo ihan nurkan takana niin tänään iltapalaksi on luvassa pannukakkua... Vedetään nyt siis viimisen päivän kunniaksi sokerit kaakkoon. ;)

2 kommenttia:

  1. Tuollaista Bonnea en ole huomannutkaan, täytyypäs tähyillä ensi viikolla kaupassa. Sopisi meidänkin jääkaappiin.
    Hurjasti tsemppiä tuohon sokerittomuuteen! Nostan hattua ja korkealle nostankin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Prismassa Bonnet on hillohyllyn päässä...Itse meinaan etsin noita aikoja sitten kakkua varten ja pyörin todella kauan ympäri kauppaa, että löysin.
      Ja kiitos tsempeistä, niitä tulen tarvitsemaan, ainakin alkuun ja viimeistään ensi lauantaina, kun olisi karkkipäivä. ;)

      Poista