lauantai 6. lokakuuta 2012

Loppuviikkoa

Tämän viikon olen siis ottanut levon kannalta ja koska univelkoja oli jo hieman vähennetty niin eilen oli hyvä vetästä yksi "kissanaisten" ilta ulkona... Ei ehkä maailman paras ratkaisu unien takia, mutta mielelle teki kuitenkin ihan hyvää. Ja nyt on vielä entistä enemmän sellainen tunne, että sokeriton ja holiton aika tulee enemmän kuin tarpeeseen ja juuri oikeaan aikaan.

Tältä näytin eilen ennen meikin laittoa.
Elämäni ensimmäinen kiharapilvi <3

Ilta oli siis onnistunut ja nyt on jalat kipeänä tanssimisesta ja olo onnellisesti väsynyt. Kummasti tuollainen tyttöjen kanssa vietetty ilta piristää kun saa ajatella jotain ihan muuta kuin ruuanlaittoa ja vaippoja. Mutta siltikin, kuten edellä jo mainitsin niin odotan tulevaa erittäin suurella innolla ja olo sen osilta on erittäin hyvä.

Meille kotiutui eilen myös uusi kamera. Järkkäri on joissakin tilanteissa hankala ottaa mukaan ja toisinaan liian kalliskin kannettavaksi mukana tai annettavaksi pieniin käsiin, jotka niin kovasti haluaisivat joskus valokuvata. Ollaan jo pidempään mietitty peruspokkarin ostoa ja nyt osui hyvä tarjous kohdalle eikä hankintaa tarvinut montaa kertaa miettiä. Kyseessä on Olympuksen Tough TG-310, iskunkestävä ja kolmeen metriin vesitiivis. Eli just sellanen lapsiperheen kiva kamera, mikä voi vähän saada iskua tai vaikka vesiroiskeita ja silti ei haittaa. Lisäksi pidän siitä ominaisuudesta, että se on helpompi ottaa vaikka lenkille tai treeneihin mukaan. Kuvan laatu ei tietenkään ole järkkärin rinnalla mitään, mutta tämä kamera onkin enemmän niitä "tämä hetki on ikuistettava"-otoksia varten, järkkärillä otetaan sitten ne toisenlaist kuvat.
Tässä postauksessa olevat kuvat: ensimmäinen otettu puhelimellani, toinen pokkarilla ja kolmas järkkärillä... laadun siis huomaa, mutta se ei aina ola se pääasia.

Ja hei, punanen kamera! ;)

Tänään koko päivä luvassa rentoilua ja iltapäivästä anoppilaan saunomaan puusaunaan, onneksi on vasta lauantai! :) Mukavaa viikonloppua teille kaikille ja nauttikaa syksyn väreistä, eikä siitä sateestakaan kannata valittaa, kaunista sekin on.

Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-17_large
We <3 it


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti