keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Keskiviikon kuulumiset


Voin taata teille, että aamulenkki oli tehokas. Edellä oleva kuva otettu siis puhelimella heti lenkin jälkeen ja pikkusen on tuota punaa havaittavissa poskilla ja hiukset ehkä läpimärät! Lenkki teki hyvää, todella hyvää!

Tänään onkin ollut kodinlaitto päivä ja illalla meillä oli "vieraita" kun pidin kynttiläkutsut. Kaikkea ihanaa tuli taas tilattua kotiin ja nyt alkaakin odotus, että milloin saa paketit kotiin... sehän on vähän kun joulua odottaisi! Tänään siis hieman katsoin tarkemmin mitä suuhuni laitoin, jotta sain illalla herkutella pinaatti-feta-pasteijan sekä pienen palan omenapiirakkaa. En siis tosiaankaan skipannut mitään ateriaa, mutta söin kevyemmin ja vähemmillä kaloreilla, jotta sain hieman paremmalla omallatunnolla maistaa leipomuksiani. En tiedä onko omatunto yhtään sen puhtaampi, mutta nautin minä silti hirmuisesti siitä pienestä palasesta piirakkaa, minkä ihan luvan kanssa söin.

Selkä huutaa hierontaa ja edelleenkin kroppa on hellänä maanantain nyrkkeilyn jäljiltä. Huomenahan olis taas treenit (kuten olis ollut tänäänkin), mutta taidan laskea tuon isännän sinne, lapsia kun ei näillä näkymin saada hoitoon. Ensi keskiviikkona sitten taas otetaan mittaa säkistä oikein kunnolla. Ensi viikollahan ne alkaa tanssitunnitkin ja taas mun liikunnat monipuolistuu. Tänään lenkillä totesin, että nyt pitäisi oikeiasti alkaa harjottamaan niitä yläsykkeitä... Saan tehdä tosissaan töitä, että sykkeet nousee, mutta sitten kun ne nousee tietyn pisteen yli ne nousee oikein kunnolla ja siinä kohtaa huomaa jo olossa... Eli yläsykkeiden treeniä tarvis saada, jotta kunto kasvais silläkin osa-alueella! Niin, noh, missän sitten onkaan vieläkin ne juoksulenkkarit? Ettei vaan kaupassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti