tiistai 11. syyskuuta 2012

Jos en tietäis paremmin...

... luulisin, että on maanantai! Niin kivasti lähti aamu käyntiin. Miehen työauton avaimet kateissa jossakin täällä meillä kotona, joten kuuden jälkeen hirveät suuretsinnät meneillään... avaimia ei löytynyt, joten mies lähti vara-avaimien hakuun ja pääsi työmaalle, hieman myöhässä, mutta kuitenkin! Vahva pääepäilty avaimin häviämisen suhteen on meidän 2vee. ;) Eihän sellasen härdellin jälkeen enää kukaan tässä asunnossa (ja ehkä naapuriasunnossakaan) nukkunut! Seuraavaksi heitin purkillisen Möllereitä pitkin keittiön pöytää ja lattiaa... Että kiva! 

Noh, aamupalasmoothie ja pari kahvikupillista ni johan tääkin heräs. Eilinen leffahetki ystävän kanssa osottautui enemmän kun tarpeelliseksi. Olo oli leffan ja hetken höpöttelyn jälkeen yllättävän kevyt ja mukava. Sen voimilla siis jatketaan tähän viikkoon. 

Tänään alkaa tanssitunnit... pääsen vetämään nykytanssia! Hieman jännittää, kun tuli pidettyä tuo vuoden tauko ohjaamisessa, mutta toisaalta odotan innolla mitä vuosi taas tuo tullessaan. Pidin tauon ihan sen takia, että olin liian turtunut siihen hommaan. Tuntui, että koreografiat oli ihan susia kun niitä joutui pakottamaan. Lisäksi en tahtonut ohjata kun tunsin oman oloni niin epävarmaksi. Mielestäni hyvä ohjaaja on sellainen, joka tekee itsekin tunnilla täysillä mukana (tietenkin oppilaitaan tarkkaillen) ja antaa oppilaille sellaisia juttuja tehtäväksi, jotka itsekin pystyy tekemään. Joten, kun tunsin itseni vain kömpelöksi ja täysin kädettömäksi tunneilla niin en pystynyt antamaan oppilaille parastani. Mutta nyt mennään taas uusilla tuulilla ja hyvällä mielellä.


2 kommenttia:

  1. Moikka Tea!
    Olen käynyt muutaman kerran kurkkimassa blogiasi ja nyt "sain aikaiseksi" liittyä lukijaksi. Kiva seurata sinun projektisi etenemistä. Tsemppiä tanssitreeneihin ja muutenkin! :)
    ...ja voi mikä aamu! Aina ei vaan suju! ;)

    P.S. Itselläkin tavoitteena muutama "mamma- tai muukilo" pudotella tässä hiljalleen ja vähän kiinteytyä. Tavoiteaika n. puoli vuotta, siellä häämöttää mahdollinen 1. etelän matka ever.. ;)

    P.P.S. Tervetuloa vastavierailulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa mukava kun kommentoit. On ihana saada oikeasti konkreettista tietoa siitä, ketä täällä oikein käy, kun laskuri kuitenkin näyttää, että joitakuita käy. :)

      Ihana motivaattori sulla tuo matka. Itselläni olisi myös kova matkakuume, olen nuorempana reissannut jonkin verran ja asunutkin kahteen otteeseen hieman pidemmän ajan ulkomailla, joten veri vetäis reissuun. Viimiset 5vuotta vaan on mennyt tasan Tallinnassa matkaillessa, jotenkin ei vaan ole rahkeet riittänyt "kunnon" reissuun.

      Kävin jo pikaisesti sun blogia kurkkaamassa, mutta tarkempaan syyniin laitan sen heti kun saan pidemmän rauhallisen hetken. :)

      Poista