lauantai 4. lokakuuta 2014

Enkeleitä!

Keskiviikkona 1.10.2014 taivaalle syttyi yksi uusi tähti. Aivan pienen pieni, niin pieni ettei äiti ja isi siitä vielä edes tienneet.
Vaikka emme hänen olemassaolostaan edes tienneet, olemme häntä jälkikäteen kovasti surreet ja kaivanneet.

Joskus elämä heittää tiellemme jotain täysin odottamatonta. Jotain mitä on aika vaikea käsittää. Kaikella kuitenkin on varmasti tarkoituksensa ja ehkä tämä tuli meille pysäytykseksi vaikkemme tienneet sitä tarvitsevamme. 

Oma perhe on tuntunut tällä viikolla erityisen tärkeältä ja kaksi tervettä lasta entistäkin tärkeämmältä ja rakkaammalta.Joka ilta halaan lapsiani tietäen kuinka onnekas olen. Ja nyt ajattelen myös sitä yhtä enkeliä taivaalla. Olisimme pitänet sinusta oikein hyvää huolta, mutta nyt olet varmasti siellä missä sinun kuuluukin olla.

6 kommenttia:

 1. <3
  Äitiys huokuu sinusta. Oma valintani on toinen, mutta silti tämä koskettaa.

  VastaaPoista
 2. Olen seurannut blogiasi pitkään ja nyt vihdoin uskaltauduin kommentoimaan. Oikein paljon voimia! <3 Täällä koettu sama muutamaa päivää aikaisemmin. Meillä on toivottu vauvaa monta vuotta ja vihdoin kun onnistui, niin kävi näin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kyllä se aina satuttaa, mutta tuollaisen odotuksen jälkeen tunne on varmasti vielä paljon pahempi. Voimia sinne! <3

   Poista