perjantai 16. toukokuuta 2014

Ups ´n downs!

Viimiset 10 päivää on menty kyllä niin olotilojen ja tunteiden heilahdellessa.

Oon nappaillut treenejä haltuun, mutta siltikin huomaan etten ole tällä viikolla ehtinyt vielä kuin kerran liikkumaan. Tai varmasti sitä olisi ehtinyt jos ei olisi ollut NIIN pirun mukavuudenhaluinen! 

Edellisellä viikolla kuitenkin liikuin näinkin hyvin:
su kahvakuula, ma bodystep, ti 20min kuntopyöräilyä + huolto-tunti foamrollaillen, ke bodycombat, to kahvakuula ja la toiminnallinen salitreeni. Eli tuohan on siis loistava juttu. Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin niin ylitin itseni niin monesti viime viikon aikana. Tällä kuluvalla viikolla en ole ollut läheskään noin ahkera... ja SE jos mikä harmittaa. Olen ehtinyt ainoastaan keskiviikkona bodycombatiin. Ja niitä syitähän riittää... ma en vaan ehtinyt, ti olin töissä 10-20, ke töissä 7-17 (menin tämän jälkeen combatiin), to töissä 7-20.30 ja tänään yksinkertaisesti piti ehtiä kauppaan ja halusin olla poikien kanssa kotona. Noh, joo, kiirttä on pitänyt, mut olishan tonne varmasti muutaman liikunnan saanut rutistettua. Ja mitä tuohon maanantaihin tulee... ;)
Justin Timberlake vei maanantaina voiton AIVAN KAIKESTA!!! Huikea, huikea show ja ainahan nää tälläset jutut on positiivisia kokemuksia ja mielettömiä elämyksiä.

Mutta toki koko viikkoa on seurannut univaje, kun maanantaina olin kotona vasta yhden aikaan yöllä. Vieno hymy huulilla keikan jäljiltä on kuitenkin kantanut jotenkuten tällä viikolla. Mulla vaan menee unirytmi jo todella pienestä sekaisin, joten usein ei tälläisiä viikolla kukkumisia voi harrastaa... Mutta, mutta, IT WAS WORTH IT!!! ;)No huomenna luvassa kuitenkin bodystep sekä sitten sunnuntaina kahvakuulailua. Eli ei tämäkään viikko ihan tyhjäksi jää. Se on vielä luvannut niin hyvää keliäkin, että joutunee varmastikin vihdoin kaivamaan ne rullaluistimet talvisäilöstä käyttöön. Se onkin sitten taas kaameaa katseltavaa kun tää matami lähtee ensimmäisiä kertoja luistimien päälle! En suosittele katsomaan vaikka näkisittekin! ;)

Tänään mun kaappiin löysi tiensä ZeroPointsin kompressiosäärystimet, mitkä pääsevätkin heti huomenna aamusta tositoimiin, lisää niistä sitten kun olen testaillut. (Ens viikolla mun kaappiin löytää tiensä myös toiset kompressiosäärystimet, mutta eri merkkiset, joten jotain pientä vertailuakin luvassa näistä) Ruokailujen suhteen on menty taas oikein mukavasti. Viime sunnuntaina tietysti tuli äitienpäivän kunniaksi herkuteltua ja meinaan tänäkin viikonloppuna herkutella jotenkin. Pienesti ja sallivasti, niin ei tule liian suuria mielitekoja eikä mahdottomia ylilyöntejä, morkkiksista puhumattakaan. 

Mutta nyt pää tyynyyn, että jaksaa aamulla steppailla! Moro morjensta kaikki! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti