tiistai 20. toukokuuta 2014

Tiistain tohinat!

Mulla on teille kerrottavaa... tässä ensimmäinen vinkki:



Kyllä vain, kesäkuussa starttaa Huumalla uusi kesäajan ryhmäliikunta-aikataulu, missä mulla on ihan oma vakituinen ryhmäliikuntatunti! Oon NIIN innoissani ja samalla NIIN jännässäni! Tanssitunteja on elämän aikana tullut vedettyä useampikin kymmen (lue sata), mutta ryhmäliikunnassa olen ihan keltanokka. Suurin asia mulle on ylipäänsä se, että olen siellä ryhmän edessä ja mua katsotaan, mutta kunhan tähänkin tottuu niin luulen, ettei sekään tunnu niin oudolta.

Mutta tänään viimeksi tuurailin kyseisen tunnin, eli mun pravuuri on tuo huolto40...venytyksiä ja foamrollailua. Mukavan rauhallinen tunti, jossa saa itsekin mietittyä rauhassa mitä seuraavaksi sanoo tai tekee. Ja eihän sitä koskaan tiedä mihin tämä kaikki tälläinen johtaa. Koska jos joku olisi mulle vielä vuosikin sitten sanonut mitä tulen tekemään elämälläni niin olisin varmasti nauranut sanojan suohon... 


Tänään aikataulut meni liikunnan osalta tiukaksi... oli pienimmän pojan päiväkodin kevätjuhla mitä ennen ei ehditty syödä ruokaa, joten juhlan jälkeen tultiin kotiin myös murisevan vatsan kanssa. (pakko kertoa: en syönyt tarhalla YHTÄÄN suklaahippupiparia!!! Oon ylpeä, selkäranka on kuin onkin olemassa vielä) Ruuan jälkeen en tykkää lähteä heti liikkumaan vaan mielummin annan ruuan lasehtia hieman. Kello näytti tässä kohtaa jo yli seitsemää ja aloin hieman turhautua. Tein eilen päätöksen, että olen seuraavat 30 päivää (eilinen mukaan lukien) erittäin aktiivinen ja käyn joka päivä edes pienen liikunnan tekemässä. Se voi olla siis työmatkat fillarilla tms. kunhan joka päivänä on oikeasti aktiivinen. 

Kun yks kaks alkanut rankasade ja ukkoskuuro oli menneet ohi hyppäsin pyörän selkään ja sanoi vielä Tonillekin, että teen pienen ja lyhyen ilta-ajelun... 46minuuttia ja 17kilometriä myöhemmin kurvasin takaisin pihaan! Oli melkosen voittaja fiilis!


Ennen ajelulle lähtöä olin pyöräyttänyt blenderissä sekasin mustaherukoita, banaanin, purkin rahkaa ja lorauksen vettä. Tämän sörsselin olin tunkenut pakkaseen ja lenkin jälkeen sain vielä herkutellä jäädyke-iltapalalla. Oli muuten tälläisen hellepäivän kruunu! Suosittelen kaikille vaikka jäätelön korvikkeeksi! :)


Mutta nyt kun on tehty töitä, liikuttu ja syöty, jää jäljelle enää yksi tärkeä osa: uni! 
Eli öitä!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyväle ja toi vika herkku näyttää niin hyvälle, nam!! :)

    VastaaPoista