tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäisenä!

Mulla oli aivan huippu viikonloppu! Neljän päivän vapaat tuli nyt enemmän kuin tarpeeseen ja yritettiin koko perheen voimin ottaa näistä kaikki ilo irti!

Perjantai oli pitkä... siivottiin suuren kaavan mukaan, pestiin ikkunat ja puunattiin koti lattiasta kattoon...


Iltapäivästä olikin sitten hyvä hakea mun äiti meille vahtimaan poikia, kun me miehen kanssa suunnattiin treffeille. Nää sisälsi meillä matkan Porvooseen, kolmen ruokalajin illallisen ja toistemme seuran! En voi liikaa painottaa sitä, että meidän kiireisen arjen keskellä nää kahden keskeiset hetket on enemmän kuin tervetulleita piristyksiä!


Oltiin hyvissä ajoin kotona, koska tiedettiin seuraavana aamuna olevan aikainen herätys! Mullahan oli siis lauantaina syntymäpäivät... lapset ja Toni herättivät mut laulamalla ja lahjalla sekä kortilla ja ihanalla ISOLLA aamiaisella. Tästä lähdettiin pihakirppikselle ja hieman kaupoille. Nautittiin hyvästä ruuasta ja ihanasta ilmasta!
Lauantaina myös ylitin itseni ja ostin elämäni ensimmäisen kynähameen... ja vielä kuosillisen! En olis ihan heti itsekään tällästä uskonut päälläni näkevän, mutta ei se ehkä kuitenkaan ihan paha ole... ;)


Sunnuntaina pakattiin koko perhe autoon ja ajettiin Repovedelle! Ollaan jo useampana vuotena puhuttu, että siellä olisi mukava käydä, mutta ollaan jotenkin ajateltu, että pojat on vielä liian pieniä. Nyt kuitenkin oli oivallinen aika lähteä kokeilemaan miten  hyvin lapset jaksaa. Maasto on paikoitellen haastavaa jyrkkien mäkien, isojen rappujen ja melkoisten pudotusten takia, mutta kolmisen kilometriä lapset jaksoivat tarpoa. Loppumatkasta Viljami tosin matkasi isin harteilla. ;)
Repovesi oli UPEA! Jopa ihan noin "lyhyen" matkan varrella näki suomen luonnon kaikessa hienoudessaan. Ja jopa minä ylitin itseni ja tuon huikean riippusillan... mun korkeanpaikankammo meinasi alkaa lyömään jalkoja loukkuun, mutta sain kun sainkin itseni ylitettyä! :)

Sunnuntai sujuikin pihalla ja parvekkeella. Polkupyöräni on saanut keväthuollon ja oppipa tuo vanhempi lapsukainenkin ajamaan pyörällä ilman apupyöriä! Sunnuntaina prepattiin myös ruokia viikolle... syntyi nakkikeittoa, vihreää sosekeittoa ja raakasuklaata. 

NO NAM!

Vihreä sosekeitto sisältää: perunaa, parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa, punasipulia ja pinaattia sekä mausteita. Ja on muuten ihan mielettömän ihanan makuista, vaikka tuo myrkynvihreä väri ei välttämättä ole se houkuttelevin... :D

Raakasuklaa sisältää 50g kaakaomassaan, 50g kaakaovoita, 0,5dl kaakaojauhetta, ripauksen kaakaonibsejä, n. 30g kookosöljyä, n.3rkl hunajaa sekä pekaanipähkinöitä ja cashew-pähkinöitä. Näitä sai työkavrit tänään maistella, synttärikakun sijasta. 

Siinä meni meidän pääsiäinen... syötyä tuli ja tänään onkin tehty ankara paluu arkeen ja riehuttu sh´bam tunnillakin hiki lentäen! 

Mutta nyt mukavaa viikon jatkoa mussukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti