tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tykkään siitä mitä teen!

Tiedättekö sen olotilan, pitkän työpäivän jälkeen? Kun olet väsynyt ja tiedostat sen, että jotkut päivät on parempia kuin toiset? Kun olet ollut töissä fyysisesti läsnä sen lähes 12 tuntia, josta käyttänyt noin puoli tuntia johonkin muuhun kun töiden tekoon? Sen tietynlaisen väsymyksen, mikä tulee tuon mittaisista päivistä?

Mulla on nyt just se tunne! Olo on väsynyt... vietin työpaikalla tosiaan lähes 12 tuntia, joista 30minuuttia kului omaan Hypoxi-kuuriini. Tänään olen syönytkin töitä tehdessä. Monen monta asiaa on mennyt eteenpäin. Ravintoluentoja on tullut sovittua. Asiakkaille on tullut soiteltua. Kalenteri täyttyy mukavasti. Tänään olen ollut myös kolmella ryhmäliikuntatunnilla ohjaamassa, tämähän ei mun viralliseen toimenkuvaan kuulu, mutta pidän siitä aivan hirmuisesti ja tanssituntejahan on aikoinaan tullut ohjattua jokunen kymmen(sata). Ja mitä enemmän tulen sinuiksi tuntien pidon kanssa taas, sen mukavammalta se tuntuu. Olen myös tavannut ravintovalmennettavia. Ja tehnyt töitä vastaanotossa. Asiat rullaavat ihanasti ja tykkään siitä säpinästä mitä tälläiset kiirepäivät saavat aikaan.

Tiedättekö sen tunteen omasta työstänne, että JUST TÄTÄ mie olen isona halunnutkin tehdä? Sen ajatuksen pitkän ja kiireisen päivän päätteeksi, kun ajattelee väsynyt hymy kasvoilla, että "olipahan mahtava päivä"? Jos ette, niin suosittelen etsimään sellaista työtä. Siellä töissä kuitenkin vietetään melkoisen paljon tunteja päivästä ja luulen, että moni meistä haluaisi pitää työstään. Ja luulen, että työstään pitäminen on yksi syy jokaisen omaan hyvinvointiin. Kun työ ottaa, mutta myös antaa paljon...Täältä voitte lukea mitä minä ravintovalmentajana teen. Ja hei, jos on jotain asiaa ravinnosta mikä painaa mieltä, niin mulle voi soitella tai laittaa sähköpostia. Sitä vartenhan minä tätä teen, että voin tarjota muille jotain! :)

2 kommenttia:

  1. ♥ ja kiitos siitä mitä teet ♥ oot antannu mulle uuden suunnan .. kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Carita! Mie vaan sanon mitä pitäis tehdä, sie itse sen totutat! <3

      Poista