sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uusien asioiden äärellä!

Heipä vaan hei kaikille!

Vähän on ollut kiireiset pari viikkoa... MUTTA nyt voin ylpeänä ilmoittaa teille kaikille:

Täällä kirjoittelee tällä hetkellä viikko sitten valmistunut PTCA Ravintovalmentaja!Jotenkin hullua... toisaalta olen aivan valmis alkamaan hommiin ja odotan jo tulevaa aivan intona! Toisaalta muserrun sen tosiasian alle, että kuinka PALJON on vielä tehtävää ja kuinka se tekeminen ei lopu koskaan (ehkä ihan hyvä niinkin). Välillä herään sellaiseen epätoivoon, että en oikeastaan tiedä mistään mitään... ja sitten otan kirjan käteen ja jatkan lukemista. Tottakai nämä on varmasti aivan normaaleja tuntemuksia näin uuden jutun äärellä. Mutta voi sitä innostusta ja malttamattomuutta mikä mussa tällä hetkellä asuu! Jokomentäis, jokotehtäis???

On aivan mielettömän hienoa huomata, kuinka se intohimo ja oma motivaatio töitä kohtaan nousee kohisten kun saa tehdä sellaisia juttuja mitä oikeasti haluaa. On ihana löytää itsestään se tunne minkä avulla jaksaa näitä suomen harmaita säitä... Kun on vaan niin HUIKEA FIILIS! Olen monesti miettinyt miltä tuntuu kun löytää oman alan ja siihen tekemiseen intohimon... no, tältä se varmaan tuntuu... vielä kun saisi "jo mennä"!

Viime sunnuntain palkkio: Jungle Juice Barin Coco Nuts-smoothie!

Noh, mitäpäs muuta tänne kuuluu?
Kaiken tämän kiireen keskellä olen pyrkinyt liikkumaan, nukkumaan hyvin, syömään kunnolla ja nauttimaan. Kävin viime keskiviikkona piiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa bodycombatissa ja voin sanoa, että olen vieläkin vähän kipeenä siitä! Mietin sielä tunnilla, et miksi joskus "päätin lopettaa" kyseisen lajin, koska sehän on ihan mielettömän kivaa ja tehokasta... eli todennäkösesti mut nähdään taas jatkossa combatissakin. Vaikkakin, tekniikka oli aivan totaalisen kateissa, mut eiköhän se sieltä taas kerry kuntoon kun vaan jaksaa treenailla. Torstain zumba toning tuntui kyllä melkoselta tuskalta kun yritti niitä marakasseja heilutella... ;)

Nukkuminen nyt on ollut mitä on... edellisellä viikolla jännitti viimistä kouluviikonloppua ja mietti päänsä puhki näyttöä jne. ja sen jälkeen ajatukset on käynyt kierroksilla kaiken uuden miettimisen vuoksi. Ja millonkas muulloin sitä ihminen ehtisi miettimään kuin öisin! ;) Tänään pidin "vapaapäivän kaikesta" ja olen laitellut kotia kuntoon, tuntuu ettei täälläkään ole siivottu kunnolla puoleen vuoteen. Nyt sai koti hieman joulua ylleen ja lasten huone koki muutoksen. Lapsetkin tuntuivat nauttivan yhdessä puuhastelusta ja siitä ettei äitillä tai isillä ollut minnekään kiire!


Nyt alkaa tämä viikko taputtelemaan viimisiään ja uusi viikko kolkuttele jo ovelle... marraskuun viimeinen viikko! Sitä eletään aika jänniä aikoja, kaikin puolin! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille sinne! :)

P.S. Jos nää pitkät kirjoitusvälitä pääsee häiritsemään, niin mun (ja osittain muiden) kirjoittelemia juttuja pääsee lukemaan myös täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti