tiistai 26. marraskuuta 2013

Ihanan kamala ja kamalan ihana!

Foam Roller!

Tämä pyöreä pötkylä on yksi maailmankaikkeuden kamalimmista kidutusvälineistä! MUTTA silti se vaan tekee hyvää ja on ihana. Foam Rollerin avulla saat rullailtua kroppaa auki ja käytyä läpi kokonaisvaltaisesti koko kropan. Foam rolleria voit käyttää ihan milloin vain, ennen treeniä tai treenin jälkeen, se toimii myös ihan sellaisenaan ilman mitään muuta treeniä.

Tämän värkin teho perustuu lihaskalvojen jännityksen laukaisemiseen. Tämä lihaskalvohan ihmiseltä löytyy jokaisen lihassukkulan, verisuoniston ja hermojen ympäriltä. Ilman tätä lihaskalvoa liikkuminen olisi mahdotonta. Tästä syystä onkin hyvä pitää huoli myös tästä lihaskalvosta. 

Millaisia liikkeitä FoamRollerilla sitten voi tehdä... Oikeastaanhan sillä voi rullailla vaikka mitä ja vaikka miten, vain oma mielikuvitus on rajana. Mutta tässä nyt ihan esimerkkinä muutamia mun henkilökohtaisia suosikkeja:

Etureidet

Pakara ja reiden sivu

Yläselkä

Alaselkä

Sääri

Hauis

Ojentajat

Myös kyljet tuntuvat rollaillessa melko messeviltä! ;) Tuollaisen rullailun jälkeen olo on kuin hieronnan jäljiltä, hieman hakatun oloinen, mutta kuitenki rento. Minulla ainakin lihakset lämpenevät samalla tavoin kun hieronnassa... eli veri alkaa kiertää! Mulla on toi mun oma rakkausrulla jo kotona ja suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan. Tää vaan toimii! :D


7 kommenttia:

 1. Toi on aivan huippu. Ihan hirvee, mut niin hyvä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten joku asia voikin olla samaan aikaan NIIN kaamea ja mielettömän IHANA! ;)

   Poista
 2. Voi vitsi! Tuota oon miettinyt pitkään! Pitäiskö kirjoittaa joulupukille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kannattaa kokeilla ja oikeesti kirjottaa pukillekin! Tää vaan toimii! :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Meille salille hommattiin tommoinen (en ole kenenkään nähnyt sitä käyttävän) ja missään ei ole ollut oikein ohjeita miten sitä käyttää. Siis rullataanko sitä jotenkin pitkiä rullauksia vai lyhyitä nykäiseviä? Ja kuinka pitkään per lihas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle taiskin tulla jo vastausta tuossa ylemmässä video-postauksessa. :)

   Poista