maanantai 15. heinäkuuta 2013

Samaa rataa!

Heippa hei kaikille!

On ollut jo ikävä tänne blogin puolelle, jotenkin en vaan ole ehtinyt täällä käymään. Toki miehen loma vaikuttaa siihe, että kotona ollaan tosi vähän ja vietetään aikaa paljon mielummin ulkona. Töissäkin on tullut oltua ja kyllä se homma alkaa vaan pikkuhiljaa tuntumaan helpommalta. Tänäänkin sulkiessani ovea, mietin että mitähän nyt olen unohtanut, kun ilta sujui niin kivasti ja ongelmitta... Huomennahan sen sitten kuulen, jos olen jotain unohtanut. ;)

Mitäs me on sitten tehty.... mm.

Syöty hyvin!

Tehty jäätelökokeiluja ja näytetty pöllöltä.

Hankittu uusi, ihana juomapullo.

Herkuteltu, ei niin terveellisesti.

Pidetty itsestä huolta.

Nautitta auringosta isoäidin luona Tiuskassa.

Pyöräilty ja saatettu itsensä balanceen.

Oltu kesäneitona uudessa mekossa.

Koukuttauduttu instagramiin yhä enemmän ja enemmän.

Oltu rannalla ja TAAS bikineissä!

Näiden lisäksi olen hämmästellyt itseäni joistakin valokuvista... Vaikka sitä ylimäärästä vielä löytyy niin taidan itsekin alkaa jo ymmärtämään kuinka pitkä matka takana on ja kuinka voin olla jo ylpeäkin saavutuksistani. Näiden lisäksi olen huomannut itsessäni sellaisen piirteen, että vaikka olenkin aika kriittinen oman ulkonäköni ja ulkomuotoni suhteen, osaan jo antaa itselleni myös positiivista palautetta. En enää pidä itseäni (ihan kaiken aikaa) vasta rantautuneena valaana, vaan ihan jo ok-näköisenä naisena.

Täähän on melkeen jo hoikka... ;)

Selkä alkaa näyttämään pikkuhiljaa ihan kivalta.

Osa minusta toivoisi jo, että tulisi se yksi kaatosateinen päivä, jolloin olisi ihana keskittyä siivoamiseen ja tekemään nyt oikeasti ne ruoka-postaukset. Sateinen siksi, että silloin ei harmita ihan niin kovasti viettää aikaa neljän seinän sisällä... ;) Ruokapostauksiin olen nyt saanut aika kattavat valokuvat jo keräiltyä, joten niitä luvassa toivottavasti jo ihan lähipäivinä... ehkä jonkun pitää potkia mua pepulle, että saan ne pikimmiteen tehtyä. ;)

Mukavaa viikon jatkoa! Mitäs teille sinne kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti