torstai 4. heinäkuuta 2013

Mukava kesä ja hyvä olo!

Torstaissa mennään taas. Parin tunnin päästä pitäisi mennä töihin ja luvassa olisi myös kampaaja-reissu. Kaiken lisäksi  tälle päivälle on luvattu tositosi lämmintä... ei yhtään houkuttelis ranta ja uinti! ;) Noh, toisaalta töissäkin on mukavaa ja kampaajakäynti piristää aina! ;)

Tiistai-iltana kävin taas noin puolentoista viikon tauon jälkeen boddybalancessa ja voi että! Se tunti on kyllä taas koukuttanut mut aivan kokonaan. Tiistai tosin oli tasapainon osalta TODELLA huono päivä ja oikein harmitti kun ei tasapaino-osuuksissa meinannut pysyä pystyssä yhtään. Normaalisti omaan kyllä aika hyvän tasapainon, kiitos monen vuoden tanssimisen, mutta joskus vaan on niitä päiviä ettei homma pysy kasassa yhtään. Siltikin aivan mahtavalla fiiliksellä ja hikikarpalot otsalla sai taas lähteä salista. ;)

Viileämmän kesäpäivän työasua.
Eilen istuskeltiin ystävien kesken piknikillä ja sen jälkeen haettiin vielä 10litraa mansikoita ja "askartelin" ne pakkaseen. 10litraa hukkuu pakkaseen TOSI nopsasti ja tuo määrä tulee kyllä syötyäkin jo ihan mutamassa hetkessä. Mie en oikeasti tiedä kuinka monta litraa tai kiloa näitä kyseisiä ihanuuksia pitäis pakastaa, että ne riittäis läpi koko talven. Anna kirjoitteli mulle faceebookissa, että  he olivat pakastaneet viime vuonna 60kg ja silti mansikat olivat loppuneet kesken helmikuussa! Tulin siis siihen tulokseen, että on niitä sitten pakastellut kuinka vähän tai paljon tahansa ne loppuu siltikin kesken. Mutta ainakin toinen 10litraa on minunkin saatava vielä talteen... pitäisiköhän viikonloppuna lähteä ihan itse poimimaan kyseisiä herkkuja?!? :DOlen löytänyt yhden esittelemisen arvoisen tuotteen. Tämä on siis omassa käytössä hyväksi todettu ja kaupasta ihan omilla rahoilla hankittu... tahdon tehdä asian selväksi, nyt kun on ollut paljon keskustelua blogien mainonnasta jne. Kyseessä on siis Nivean In-Shower Body Milk! Mielettömän mukava tuote, tämän voi suihkussa hieroa ihoon ja ns. pestä pois, siltikin iho on kosteutettu ja tuntuu hyvältä. Vaatteet voi kuitenkin heittää nopeasti suihkun jälkeen päälle eikä tarvitse odotella voiteen imeytymistä. Tämä tuote toimii kiireessä, esim. aamulla tai oikein mukavasti salilla treenin jälkeen... harvemmin minä ainakaan haluan pukuhuoneessa hillua alastomana kovinkaan kauaa, joten tähän tilanteeseen aivan mielettömän hyvä tuote! Tästähän löytyy myös kevyempi versio, jos iho ei tarvitse ihan näin paljon kosteutusta. Suosittelen ainakin testaamaan!


Ja loppuun vielä kuvatus-kollaasi tämän hetkisestä ulkomuodosta! Arvatkaa mitä olen muuten mennyt tekemään... ostin bikinit viikonloppuna!!! Siis MINÄ!!! Joka vasta kirjoitteli täälläkin ettei koskaan pue sellaisia päälle!! Nähtäväksi jää koska ja missä nämä päätyvät ensimmäistä kertaa päälle... Mutta siis sitä tämän aamun kondista... HUOH! Kyllähän sitä ylimäärästä vararengasta ja muuta löytyy....


Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille! Ja nauttikaa tämän hetken ihanista kasviksista ja marjoista ja hedelmistä! Sekä tuosta ihanasta lämpimästä ilmasta! Kesä on kiva! ;)

4 kommenttia:

 1. Ite pakastin eka 5 kiloa, mutta se hujahti pakkaseen tosi nopsaan. Oli pakko hakea vielä toiset viis kiloa. Nyt on pakkasessa on mansikkaa, mutta optimisesti ajateltuna jos kestäis ees marraskuuhun. :) Ja hei toi rasva mietein et onko se ällöä vaan voiko se muka oikeesti toimia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin tosiaan nyt se 20l eli n.10kg pakkasessa ja kyllä se varmaankin jo ennen joulua loppuu vaikka yrittäis vähän säännöstelläkin! ;)
   Rasva toimii, mut olen itsekin ajatellut et pitäis kokeilla omallee iholle sitä pikkusen kevyeempää nyt kun ei iho ole ihan niin kuiva. Tonilla kun on atooppinen iho toi toimii aika kivasti nyt kun iho on suht hyvässä kunnossa. Kannattaa kokeillä kyllä! :)

   Poista
 2. Toi 60 kiloa on oikeesti aika minimi.. :D Veikkaan kyllä tota samaa, että vaikka meillä pakastettais vaikka 100 kiloa niin ennen kesää ja uutta satoa ne loppuisivat kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Kaikki hyvä loppuu aina kesken! Ja meidän kahteen pakkaseen ei mahtuis 60kiloa mansikoita kun siellä on kaikkea muutakin talven varalle.... tai siis tulossa kunhan sienet ja mustikat ja viinimarjat ja ja ja muut kypsyy... :D

   Poista