keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ylitin itseni!

Ja juoksin elämäni ensimmäisen kerran 5km!!! Aikaa tähän kului 36minuuttia, keskinopeus oli 8,3km/h eli mulle ihan hyvä vauhti. Varmasti tuo nopeus tässä kasvaa kunhan aikaa kuluu ja kunto tällä saralla kasvaa! Mutta voinette kuvitella mun tuuletukset! Oon aivan valtavan ylpeä itsestäni taas jälleen kerran!


Muistakaa ihmiset oikeasti olla ylpeitä itsestänne. Ja etenkin muistakaa verrata itseänne vain ja ainoastaan itseenne älkää kehenkään muuhun. KOSKA jollekulle muulle tämä mun tänään saavuttama 5km ei tunnu missään, mutta minulle se on iso juttu... nollasta on lähdetty ja nyt menee jo vitonen, sehän ON huikeeta!

Sanon tätä itselleni aivan liian harvoin: HYVÄ MINÄ!

8 kommenttia:

 1. :)
  Hih! Juuri tuossa kirjoittelin omasta ekasta juoksulenkistä vuoden tauon jälkeen! Hyvä sinä! ja minä! :) :) Miun lenkki kyllä oli tuota jopa lyhyempi, mutta ensi kerralla, joka toivottavasti tulee, matka pitenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEE! Hyvä ME! Ja olen tässä jo tämän pienen juoksuharrastukseni aikana huomannut, että aika helposti ja nopeasti (ainakin näin alkuun) se juoksukunto kasvaa! Ei siis muuta kun eteenpäin, sanoi mummo lumessa! ;)

   Poista
 2. Tosi hyvinhän ja vauhdikkaasti tuo on juostu! Itellä meni 50 minsaa tuon etenemiseen (tosin mäkisessä maastossa). Olen huomannut et hoikempana on paljon kevyempi juosta. Juoksu on ihanaa, mahdoitko säkin mennä tihkusateessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksu on tosiaan aika kivaa, vielä en ole ihan sellaista älytöntä flowta tuntenut, mutta monia hienoja hetkiä kuitenkin. Ja kyllä, hoikempana ei kaikki hylly ja hölsky, vaikka kyllä mie olen vähän huomannut, että jokuset ylimääräset kilot vielä hivenen vaikeuttaa menoa (tai ainakin omassa mielessä se tuntuu siltä et joka paikka hyllyy). Ja mie hölkkäilin sateen jälkeisessä raikkaassa ilmassa... paras juoksuhetki! :)

   Poista
 3. Hei tosi hyvin!! Tämmöset motivoi itsekin nappaamaan juoksulenkkarit naulasta ja lähteä haastamaan itsensä, heti koulun jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä jos toimin edes jonkin asteisena kannustimena sinnekin suunnalle! :)

   Poista