lauantai 11. toukokuuta 2013

Ruokaa ja liikuntaa!

Viikko on vierähtänyt jo lauantaihin... aika kuluu kuin siivillä, on menoa ja meininkiä, ja tietenkin lisääntynyt lämpö ja aurinko pitää meitä ulkona aika kivasti! Liikuttu on jonkun verran (lue: ei tarpeeksi) ja ruokailuihin on pyritty kiinnittämään huomiota ihan tosissaan. 

Kokeilin tässä viikolla muutaman päivän juoda normaalia maitoa... tai siis kun olen siirtynyt näihin laktoosittomiin tuotteisiin jo useampi vuosi sitten. Mulla ei ole missään tutkimuksissa tutkittu allergioita, joten tämä laktoosittomiin siirtyminen on ollut oman tutkimuksen tulosta. Joskus sitten kokeilen pystynkö syömään laktoosia sisältäviä tuotteita vai en... etenkin kun tämä mun juttu koskee lähinnä sitä, etten voi juoda normaalia maitoa tai syödä "normaaleja" tuotteita ns. raakana... ruuan pystyn tekemään normista maidosta ja se ei tuo mulle mitään oireita... Noh, joka tapauksessa kokeilin parin päivän ajan kahvin ja teen seassa luomumaitoa, koska olen kuullut, että jotkut pystyvät juomaan maitoa mikäli se on luomua eli vähemmän käsiteltyä jne. Noh, 4kuppia kahvia ja 2kuppia teetä kahden vuorokauden aikana ja mun vatsa näytti seuraavanlaiselta:

Joo, en odota vauvaa en!

Eli voinette päätellä juonko tavallista maitoa tai syönkö tavallisia maitotuotteita tästä eteenpäinkään!? Vatsa tuntuu edelleenkin herkältä, vaikka tuosta kuvasta on jo kolme päivää! Eli paluu laktoosittomiin tuotteisiin oli taattu! No, mutta mitäs muuta täällä on sitten syöty?

Halloumilla "terästettyä" salaattia. Nam!

Kesäkurpitsa "lasagnea", uuniin menossa...

Kisastudio/iltapala eilen

Hummusta!

Pääsin siis kokeilemaan tuota Hummuksenkin tekoa vihdoin ja viimein... Eilen aamulla laitoin Kikherneet likoamaan ja pakattiin perhe autoon. Käytiin mun miehen isän haudalla, minne siis ajaa useamman tunnin suuntaansa ja illansuussa kun tultiin kotiin oli herneet valmiita työstettäväksi. Vielä niitä piti tosin keittää tunnin verran, mutta sitten sekaan hieman tahinia (seesaminsiementahnaa), valkosipulia, sitruunanmehua, vettä ja juustokuminaa... TOIMI! Ollaanhan me ennenkin maisteltu hummusta, mutta aina sellaista valmistuotetta. Toki tuossa itse tehdyssä on enemmän hommaa, mutta oli se kaiken vaivan väärti!

Aamiais-banaani-pannareita tänään aamulla!

Ja sitten on hivenen liikuttukin! Salilla en ole käynyt treenaamassa vähään aikaan... jotenkin tuo ihana ilma houkuttelee mua paljon enemmän ulkolajeihin. Näin mulle tuntuu käyvän joka kevät, mutta pikkuhiljaa kun auringosta ja lämmöstä tulee "normitila" niin palaan takaisin sinne salille tai ryhmäliikuntatunneille. Luotan siihen, että näin käy nytkin, joten en ole itseäni väkisin pakottanut salille.... ja voin kyllä kertoa, että tänään jo ollaan sinne menossakin! ;) Yhtenä iltana tosin innostuttiin miehen kanssa tekemään treeni kotona... 8eri liikettä kuntopiirimaisesti ekalla kierroksella kutaki liiketta 1minuutti ja toisella kiekalla 30sekuntia... pieni lämmittely alle ja ihan pienet venyttelyt päälle. Aikaa kului n.35minuuttia ja sen jälkeen näytin tältä:

Saattoi osua ja upota!
 Lisäksi olen pyöräillyt... minimuru on ihan parasta pyöräilyseuraa, kun edelleenkin jaksaa huudella takapenkiltä "JIHUU, TÄÄ ON KIVAA!"-huutoja. ;)




Eli fiilis on ollut tälläkin viikolla oikein hyvä! Aika sopivassa suhteessa hyvää ruokaa, liikuntaa, unta ja töitä. Laitan tähän loppuun vielä muutaman ihan random-otoksen tältä viikolta! 

MERI!

Töihin menossa...

Mönkkäriajelua anoppilassa!

Otettiin "erä" Live-roolipeleihin tarkoitetuilla pehmustetuilla miekoilla! Sain osuman... naamaan! ;)

RoadTrip!
Mukavaa lauantaita ihmiset! Muistakaapas käydä tutustumassa uuteen Suomen suurimpaan uurheilullisen elämäntyylin blogiyhteisöön! Sieltä löytyy muutamia minunkin suosikkeihin lukeutuvia blogeja +paljon paljon muitakin!

2 kommenttia:

  1. Mulla on vähän samantapainen tatuointi reidessä kun sulla mahassa =D vai mikskä paikaks tota kutsutaan missä se sulla on. Kylki. =D Ja mulla on varmaan samanlaiset siniset housutkin kun sulla tossa yhdessä kuvassa.

    Mutta tommosia banaanipannareita mulla ei oo, nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mitähän muuta samanlaista löytyis jos oikein alettais "etsimään". ;) Ja noita banaanipannareita kannattaa kyllä kokeilla.

      Poista