tiistai 30. huhtikuuta 2013

Musta tuntuu, että mua on taas huijattu!

Kerroinkin teille jo edellisessä postauksessa, että sunnuntaina meillä huollettiin pyörät  "kesäkuntoon". Minusta olisi ihana olla sellainen henkilö, joka pyöräilisi läpi vuoden, mutta tunnen itseni ja voin todeta, että tätä tuskin tulee tapahtumaan ikinä. Suurin syy siihen on ihan suorastaan pelko... olen joissain asioissa todellinen rämäpää, mutta pyörän selässä en tunne mitään suuren suurta itseni ylittämisen tarvetta. Pidän pyöräilystä valtavasti, mutta ajatus liukkaalla tiellä polkemisesta saa mut kauhistumaan. Joten poljen pyörällä sitten kevät-kesä-syysaikoina, kun tiet ovat paljaina. Eilen aamulla sitten vein isomman pojan kerhoon ja nappasin pienemmän nassikan "takapenkille". 12,4km lenkki oli ihan mukavan mittainen näin ensimmäiseksi pyöräilykerraksi... pepussa ainakin tuntuu se ettei satulaan oltu ihan vielä totuttu. Mutta muuten matka taittui tosi mukavasti. Huomasin jopa kunnon kasvaneen, kun tuo lenkki tuntui nyt helpommalta kuin mitä viime syksynä, vaikka silloin oli koko kesän pyöräilyt takana... vai huijaakohan mun pää mua???

Jostain syystä en ottanut kuvia pyöräillessä yhtään... joten tällänen tähän väliin... ;)

Illalla olinkin sitten töissä ja kävin vaihteeksi taas solariumissa... kohta alkaa olemaan sellainen sopivan riittävä alkuväri tässä ihossa, joten NYT sais mun puolesta jo alkaa toi aurinko ihan tosissaan paistamaan tuola ulkona... enää minäkään en siellä pala (ehkä, toivottavasti ainakaan)! Olen myös kovasti yrittänyt pänttäillä tuota ravitsemustiedettä, viikonloppuna kun olis tosiaan tarkotus taas siirtä itsensä Helsingin suunnalle opiskelujen pariin!

Tänään puolestaan on töistä vapaapäivä... yritän tässä kovasti saada kämppää siivoiltua (eikös se teistäkin vaikuta siltä et oon ihan tositosi tehokas just tälläkin hetkellä...). Illansuussa olis vielä viimiset tanssitunnit edessä, 2tuntia tiukkaa kertaamista ja viikonloppuna kun minä istun koulunpenkillä muut tytöt hoitaa meidän kevätnäytöksen pakettiin ja purkkiin. Pikkusen harmittaa kun en itse pääse paikalle, mut näin tänä vuonna, opiskelut menee nyt edelle! 

Aamulla tekasin itselleni herkkuaamiaisen, pitkästä aikaa! Tai siis onhan mun aamianen aina hyvää, mut tätä tein nyt pitkästä aikaa. ;) Eli rahkaa, luonnonjugurttia ja mango-pilttiä sekaisin... noita kolmea ainetta kun hieman lusikalla sekoittelee kulhossa niin niistä tulee ihanan vaahtomainen rakenne. Siihen sekaan sitten se 35g herkuttelu-mysliä ja avot! Tää on niin herkkua, jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen lämpimästi! :)

Oli niin kiire syömään, et tajusin ottaa kuvankin vasta osan jo syötyäni!

Tähän loppuun tahtoisin jakaa teidän kanssa yhden mainoksesta ottamani kuvan, jonka jo instagramissakin  (mua voi siellä seurata siis, nimerkkinä TeaVal) julkaisin:


Eli tota vannetta kun vähän vitkuttaa ni on kesällä kondiksessa... ja mitään muuta ei sit tarvitsekkaan! Eli eiköhän lähdetä ostoksille... Eiku hetkinen, ettei meitä olis taas huijattu??? ;)

Ja sit tähän lopun loppuun vielä tän hetken "kovin biisi"... "ainakusäpuhutsitäetelää..." ;)

 

Mutta eipä sitten muuta kun MUKAVAA VAPPUA MURUSET! :D

2 kommenttia:

  1. Ei huijaa, tottakai sun kunto on kehittynyt todella paljon! Jos et ennen pystynyt juoksemaan kuin lyhyitä pätkiä ja nyt menee jo 4-5km niin sehän on huima aerobisen kunnon nousu. Pyöräily on aika matalakuormitteista treeniä juoksuun verrattuna joten eiköhän ne pyörälenkit suju jatkossakin ilman kummempaa hikoilua :) Mahtava juttu.

    Olen katsellut Tokmannin mainoksessa tota ennenkin. Pitäiskö ostaa ja kokeilla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, noin fiksusti kun tän asian ajattelee ja "sanoo ääneen" nin tottahan tuo on. :)

      Ja hei, eiköhän mennä kaikki ens viikolla ostoksille hulavanteen tiimoilta ni ollaa sit heti ens viikolla kesäkuosissa kun ne helteet iskee.. ;)

      Poista