sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun herkut ja harkat!

Perjantaina oli töistä vapaata, joten miehen töiden jälkeen suunnattiin kauppaan... siinähän sitä melkein koko ilta menikin! ;) Noh, eipä vais... saunassakin ehdittiin käydä ja tietenkin kerääntyä sohville koko perheen voimin katsomaan VoiceOfFinlandia. Mutta mitäs sitä kaupasta tarttui mukaan?

-chicken & steak mausteseos... tämä ja sitten samaisen sarjan lime-pippuri on meillä tällä hetkellä varmasti käytetyimmät mausteet...

-mysliä, pitkästä aikaa! Ja vielä pidempään aikaan valmiina seoksena, yleensä tykkään tehdä itse, mutta nyt päätin kokeilla miltä tuollaiset maistuu! Ja meinasin tulla hulluksi sielä hyllyn välissä, kyllä saa olla tarkkana mitä pussissa lukee... tässä mielestäni nyt oli ihan suht ok tuo ravintosisältö... tosin vieläkin sokerittomamman vaihtoehdon löysin kyllä, mutta halusin mukaan hieman jotain marjaa ja tää vaikutti hyvältä.

Onks nää nyt sitten hyvät vai ei... annoskokohan on sen 35g...

-MeNaiset Sport... ihan vaan noiden juoksu-juttujen takia! Pikkusen motivaatiota siihen hommaan. 

Mites sitten lauantai... 

Rauhallista lehden lukemista... (oho, kuva tuliki väärin päin... ;))


Sitten lähdin töihin ja jälleen kerran totesin, että ei harmita yhtään! Mun töissä on oikeesti tosi kivaa! :)


Köllöteltiin ja katseltiin vaihteeksi Transformersia... 
 

Pöllöiltiin koko perhe iltalenkillä! ;)

Ja syötiin herkkuiltapalaa, eli luonnonjugurttia, mansikoita ja vadelmia sekä sitä uutta mysliä...

Niin ja sitten tuli sunnuntai... sattuneesta syystä siltä päivältä ei ole montaa kuvaa, on ollut NIIN kiire muissa jutuissa.

Jatkettiin herkuttelua pitkän ja ERITTÄIN tukevan aamiaisen parissa... NomNom!

Näytettiin myös aika räjähtäneiltä aamiaisella, hyvin nukuttu yö takana ja tukka sekaisin... mutta AURINKO paistoi!

Tässä välissä mentiin pihalle ja laitettiin koko perheen polkupyörät kesäkuntoon... ja sitten tuo meiän 6vee opetteli pyöräilemään ilman apupyöriä. Pojalla on vähän ongelmia siinä tasapainon pitämisessä ja käsien ja jalkojen koordinoinnissa, kun on nuo raajat niin pitkät. Välillä tuntuu että poju on ihan hukassa kaikkien raajojen kanssa kun niitä vaan riittää ja riittää ja riittää... Meidän kevyt 127cm pikkupoika! ;) Mutta siis hienosti meni ja ei varmastikaan mene montaa treenikertaa kun meillä osataan pyöräillä IHAN ITSE! :)

Siitä sitten mummille aka. mun äidille kahville ja sieltä Prismaan ja isin haudalle... vähän orvokkeja kehiin ja parit kynttilät palamaan... isukki <3


Ja sieltä kotiin... ja jokunen tunti opiskelua. Minen kyllä ymmärrä miksei noita oppikirjoja voida  kirjoittaa sillai et vähän pöllömpikin tapaus tajuais... Mutta sain kun sainkin kaikkiin tehtäviin vastaukset! Vielä pitäis muutama sivu lukea ja sisäistää ennen ensi viikonlopun opiskeluja! Ihana päästä sinnekin taas! Niin se 4viikkoa vaan meni, että heilahti! :)

Ja mitäs sitten tapahtuikaan? Lapset toiseen mummilaan hoitoon ja me miehen kanssa yhdessä hölkälle! Ja TAAS tuli rikottua omia ennätyksiä... 29minuuttia meni, matkaa taittui 4,06km ja alun 2minuuttia käveltiin ja noin puolessa välissä pidettiin tositosi lyhyt juomatauko! Muuten siis juostiin (jopa minäkin) koko matka! Että sillälailla! Kyllä mulla on aika vahva usko siihen, että ennen heinäkuun loppua mie vielä sen 5km juoksen ja pystyn ottamaan osaa siihen Meripäiväjuoksuun. HYVÄ MINÄ! ;)

Nyt köllähdän vielä hetkeksi tuohon sohvalle (varmaankin sen ravitsemustieteen kirjan kanssa) rakkaan kainaloon ja siitä sitten unille, että jaksaa taas huomena alottaa uuden viikon!

Mites teillä on viikonloppu mennyt? Onko jo hurjia vappu-suunnitelmia?

2 kommenttia:

 1. No nythän siellä paukutellaan ennätyksiä ihan urakalla! Että sillälailla nimenomaan! ;)

  Vappusuunnitelmia on sellaisia, että ei oo suunnitelmia ettei tule pettymyksiä, mutta jotain aion tehdä kumminkin :D Niin sanotusti sen näke esitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitäähän sitä nyt joskus, kun oikeen innostuu! ;)

   Ja jotenkin meidän vappusuunnitelmat kuulostaa samanlaisilta... tosin tiistaina ollaan menossa Tonin kanssa leffaan ja keskiviikoksi ollaan luvattu lapsille vappunaamiaiset. ;) Pitääkin alkaa suunnittelemaan omaa asua... :DD

   Poista