torstai 18. huhtikuuta 2013

-30 ennen 30

Muistattehan mun -30kiloa ennen 30 ikävuotta tavoitteen? Noh, huomena aamulla olen 30 ja tänään hyppäsin puntarille ihan vaan tarkistaakseni tämän asian edistymisen. Noh, totesin (kuten odotinkin), että sitä kolmeakymppiä en rikkonut. Mutta yllätyin siltikin iloisesti!



Tässä kun on ollut tätä "kaikenlaista" juttua viime aikoina niin en tosiaankaan ole kiinnittänyt huomiota painoon tai sen putoamiseen. Toki myönnän, että vaatteet mahtuvat paremmin päälle ja vatsa ei ole ihan kauhean turvoksissa kaiken aikaa. Ja koska tää paino on nyt alkanut olemaan jo toisarvoinen juttu niin en ole siihen senkään puolesta kiinnittänyt huomiota. Tänään vaaka kuitenkin oli ystävä ja kertoi, että painan 75,4kg eli vähemmän kuin "koskaan"... Pudotettuja kiloja on nyt 27,7kg eli vaikka en sitä 30 saavuttanutkaan niin olen silti TODELLA iloinen ja ylpeä saavutuksestani ja tästä hyvästä olosta. Ja sitten loppuun taas paljastus-kuva... vaikka näitä on nähty täällä ennenkin niin siltikin ne aina hirvittää! 

Tän postauksen kuvat on muuten mun rakkaan 6-veen ottamia, hänestähän saattaa tulla isona vaikka valokuvaaja! Tänään ja huomena on vielä illat töitä ja sitten se taitaa olla tämän paikka:

Tää kuva tosin on Googlesta!



12 kommenttia:

  1. Upeat kuvat, palkon onnea, molemmista:)

    VastaaPoista
  2. Upea!!! Onnea!!! sitä 30 saat kyllä rikottu vielä :-)

    muinulla on vielä 3 kk ennen kun minä täytän 30 :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ehkä se 30vielä jossain kohtaa rikki menee myös tuossa painossa eikä vain iässä. :)

      Poista
  3. Jahuuu Tea! Vitsi mikä nainen!: )))

    VastaaPoista
  4. Tuonhan vois sitten periaatteessa kääntää silleen, että ethän sie vielä mikään kolmekymppinen oo ;) Vielä reilut pari vuotta aikaa ;)

    No ei vaan, ihan älyttömän upeet tulos, siulla on syytä olla ylpeä ja kilistellä sekä karistettujen kilojen että pyöreiden vuosien kunniaksi! Onnea jo etukäteen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto, miten hyvin ajateltu! Vielä voi siis sanoa ihan hyvin olevansa parikymppinen! ;)

      Kiitos kiitos! <3

      Poista
  5. Paljon onnea Tea. Hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista