lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lauantaita!

Ehkä koko tämän blogin historian pisin postaustauko päättyy NYT! Lomaviikko on mennyt huikealla vauhdilla... ja siis eihän tää viikko mulle ole ollut lomaa, mutta miehelle siis! On tosin ollut kiva olla koko perheen kesken kotona, joten koneella ei ole hirveesti tullut käytyä! Puhelimella olen yrittänyt pitää itseäni jollain tasolla mukana siitä mitä täällä suunnalla tapahtuu, mutta muuten ollaan nautittu olemisesta ja elämisestä! Mutta eipä tämä viikko ole juurikaan poikennut normaalista, ollaan syöty, käyty salilla, lenkkeilty, leikitty, nukuttu, saunottu, tehty töitä, luettu...

Töissä

Töihin...

Työlook

Ennen nukkumaan käyntiä.
Kirjaston "tuliaiset"

Tällä viikollahan siis aloitin ne aamulenkit! Nyt on tällä viikolla hoidettu se kolmeen kertaan! Ainakaan toistaiseksi ei ole tehnyt tiukkaa... Tänään tosin joutui miettimään mitä päälle laittaa pakkaseen, mutta auringonpaiste houkutteli niin kovasti, että mieli oli korkealla. Eilisen lenkin puolestaan hoisin salilla ja juoksumatolla! Voin nyt itsestäni ylpeänä kertoa teillekin, että eilen 1.3.2013 minä juoksin ensimmäisen kerran koko elämäni aikana yhtäjaksoisesti puoli tuntia!!! Olo oli aika voittaja tuon tehtyä! Ei siis mikään suuri saavutus varmasti monellekkaan muulle, mutta en minä sitä muihin vertaakaan... Vaan ihan yksinkertaisesti itseeni ja tälläiseen juoksusuoritteeseen en tosiaan ole IKINÄ pystynyt aiemmin! Tästä on hyvä jatkaa myös juoksun treenaamista. :)

puolen tunnin juoksun jälkeinen punotus...

Tämän aamun lenkki-ilma! <3

Salitreeniä tuli tälle viikolla yksi vähemmän kuin olin suunnitellut, ihan olosuhteiden pakosta, mutta en ottanut tästä nyt mitään suuren suurta stressiä. Salitreenejä kuitenkin tällä viikolla 2, aamulenkkejä 3 ja huomiselle on vielä luvassa bodyjam, joten ei tässä kuitenkaan ihan laakereilla ole makailtu koko "lomaa"! Ensi viikolle on sitten suunnitteilla 3 salitreeniä, 2 aamulenkkiä, tanssitunnin pito sekä se bodyjam. Kuvailtiin myös yhtenä iltana salitreenin jäljiltä mun ylävartaloa... Selässä on vielä työtä ihan hirmusen paljon, mutta hartia-olkapääseutu alkaa piirtymään kivasti läskin alta esiin... Olen huomannut itsestäni henkisellä puolella ihan uuden piirteen... Osaan antaa itselleni jo kiitosta saavutetuista jutuista. Ennen huomasin kropassani VAIN ne vielä huonossa jamassa olevat asiat, mutta nyt osaan huomioida ja arvostaa myös niitä saavutettuja juttuja. Hyvä näin! Mutta tosiaan edistystä on noin fyysisestikin tapahtunut paljon, vaikka tosiaan sitä tekemistäkin vielä on. Vaikken mihinkään tiettyyn juttuun tähtääkään tällä treenaamisellani niin haluaisin itselleni sellaisen sopivasti lihaksikkaan vartalon, eli himppusen vähemmän rasvaa ja pikkusen enemmän lihasta... pikkuhiljaa, rauhallisesti ja maltti mukana luulen tässä asiassa onnistuvani.

Paaaaaaaaaljon työstettävää... jotain edistystä...

On sitä työstettävää täälläkin, mutta on sitä edistyttykin...

Nyt lauantain viettoon... kohta ruokaa, sitten todennäköisesti hivenen ulkoilua ja sitten löhöilyä ja lukemista... Hyvää lauantai-iltaa kaikille ja mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti