tiistai 26. helmikuuta 2013

Ruuasta ja liikunnasta

Kerroin teille jokunen aika sitten nostavani hieman syömiäni kaloreita. Noh, olen tässä kolmisen viikkoa syönyt jonkin verran vapaammin ja nostanut kaloreita ihan tietoisesti. Toki olen tänä aikana myös herkutellut jokusen kerran. Painoa on tänä aikana kertynyt n.kilo lisää ja uskoisin suurimman osan olevan nestettä... varmuutta ei toki ole, koska tuo kilo voi tulla painoa lisää tuossa ajassa ihan helposti! Nyt aletaan kuitenkin olemaan siinä vaiheessa taas, että vyötä tulisi kirrailla ja kaloreita laskea taasen alaspäin! Suunnitelmissa siis palata takaisin siihen tarkempaan syömiseen ja kultaiseen keskitien etsimiseen. 

Myös liikuntojen osalta olen ollut hivenen poissa raiteilta, mutta tähänkin pitäisi saada nyt muutos. Toki myönnän, että pari viimeistä viikkoa on menty aikamoisessa mielen sekasorrossa... uudet työkuviot ja muut ovat ottaneet voimille. Toki alku on aina sellaista opettelua ja tämä aika on vaatinut meidän koko perheeltä paljon, mutta nyt aletaan pikkuhiljaa jo varmasti rutinoitumaan arjen suhteen. Liikunnoiksi olen jatkossa ajatellut kolmea salikertaa viikossa sekä kahta aamuaerobista ja toki sitä tanssitunnin pitoa sekä yhtä bodyjamia... eli aika kattavalla paketilla mentäis kohti kevättä.

Eilen salin ja suihkun jälkeen kotiasussa hän...

Tuosta aamuliikunnasta vielä sen verran, että tänään kävin vetäsemässä pitkästä aikaa aamulenkin. Rauhallisella tahdilla, rasvanpolttosykkeillä ja aikaa meni n.35minuuttia... tyhjällä vatsalla ja voitte kuvitella kuinka hyvältä aamukahvi ja puuro tuon lenkin jälkeen maistui. Näitä olisi tosiaan tarkoits alkaa tekemään kahdesti viikossa, tiistaisin sekä lauantaisin. Tänään ainakin fiilis oli ihan huikea ja seitsemän aikaan aamulla ilmakin oli mitä kaunein! Eli toistaiseksi aamulenkki ei tehnyt tiukkaa... katsotaan sitten ensi tiistaina uusiksi kun kello soi 5.45 ja pitäisi lenkille lähteä... ;)



Lenkin, aamiaisen ja suihkun jälkeen lähdettiin pyörähtämään vielä isoäitini luona. Nyt odottelen ruuan valmistumista ja sitten suuntaankin illaksi töihin! Jonkun mielestä voin kuulostaa nyt yltiöpositiiviselta tai ällöonnelliselta, mut nyt just, tällä hetkellä mun elämä tuntuu tosi hyvältä! :)

Mummila näkyy tuossa takana oikella, siniharmaa talo <3
Mukavaa tiistaipäivän jatkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

4 kommenttia:

  1. Moikka! Hyvältä kuulostaa! ja näyttää! :)
    Aamulenkit on niin jees kyllä! Itselläni ne liittyvät kylläkin työmatkakävelyyn (ei sinällään mitään suunniteltua aamuaerobista). Niinä aamuina, kun ei tarvitse viedä tyttöjä hoitoon, kävelen tuon 4km matkan. Sopiva lenkki ja mukavasti jo raitista ilmaa ennen työpäivän rutistusta. Ja pää mukavasti nollaantuu, kun kävelee vielä päivän päätteeksi kotiin.
    Ai että mie toisinaan "kadehdin" niitä ihmisiä, ketkä pystyy suunnittelemaan viikosta toiseen toistuvan "treeniviikko- ohjelman". Kolmivuorotyötä tekevänä (+ mies myös vuorotyössä) ei pysty mitään säännöllistä rutiinia noudattamaan. Toisaalta se on tosi kivakin! :) Liikuntakertoja saa ujutettua toisiin viikkoihin helpommin, toisinaan vaatii enempi suunnittelua. :)
    Kivaa viikkoa siulle! ja oi, ihanaa auringonpaistetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo toi aamulenkki on mulle aina vähän vaikea... kun tosiaan Toni lähte töihin jo 6-6.30, mut nyt aattelin et otan itseäni kerta viikkoon niskasta kiinni ja sit toisen lenkin vetäsen lauantaina. :)

      Mulla vielä helpottaa nykyisellään tää työ, kun on NIIN helppoa jäädä vaikka iltavuoronkin jälkeen treenaamaan... on se vaan näppärää olla salilla töissä! ;) Mut toisaalta taas vaihtelu virkistää ja kun hyvin sunnittelee niin kyllä sitä ehtii. :)

      Poista
  2. Kyllä ne aamulenkit aika nopeesti rutiineiksi muuttuu ;) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyl miekin luulen niin... tai ainakin toivon! Ja nyt kun on aamusinkin jo kivasti valosaa ni helpottaa lähtemistä kun ei tartte ihan silkkaan pimeyteen lähtä. :)

      Poista