torstai 14. maaliskuuta 2013

Joskus suunnitelmat muuttuu!

Mun piti mennä tiistaina aamulenkille... myös keskiviikkona mun piti se tehdä... ja myös tänään torstaina. Mutta kuinkas kävikään! Minimurulla on taas ollut kolme yötä tarve päästä äidin ja isän sänkyyn... ja joka aamu kun mun kello on herättänyt 5.30 on tämä rakas pikkunen havahtunut tähän ja "pakottanut" mut jäämään viereensä. Kymmenessä minuutissa hän on jo takaisin unessa, mutta se on JUST se kymmenen minuuttia mikä mulla olis aikaa pukea sekä tehdä tarvittavat toimet ja lähteä lenkille. Tän jälkeen en enää ehdi niin etteikö miehellä tulisi töihin ihan liian kiire (tai mun lenkki lyhenis)! En ole ottanut asiasta stressiä, vaan olen katsonut parhaakseni hoitaa minimurusen äiti-ero-ahdistusta näin! Kyllä mulla on vielä monen monta vuotta aikaa lenkkeillä aamuisin. 

Tällä "pahalla Äijällä" on läheisyyden kaipuuta havaittavissa...

Eilen en jäänyt töiden jälkeen salille, kun ajattelin, että mennään sinne tänään miehen kanssa yhdessä ja tulin sitten kotiin ja  venyttelin oikein kunnolla. Mulla on edelleenkin ojentajat ja olkapäät treenatun tuntuset tiistain hyvästä treenistä. Noh, jokatapauksessa minulla piti olla tänään vapaapäivä joten salille siis... sain kuitenkin soiton, että meidän salin lapsiparkin hoitaja on sairastunut ja he eivät saa sinne ketään hommiin... Joten mie lupasin hoitaa tämän homman ja pitää huolen muiden lapsista, jotta vanhemmat pääsevät treenaamaan. Aamupäivän parkki oli jo sulkeutunut ja illan parkissa olen töissä eli 1+1= ei treeniä tälle päivälle. Ei tiedättekö haittaa... toki hieman harmittaa että omat treenit meni sivusuun, mutta lisätunnit töissä ei ole KOSKAAN pahaksi! Ehkä enemmänkin harmittaa sen puolesta, että luvattiin meidän rakkaalle Veetille iltapalaksi pannaria, kun on hänen syntymäpäivänsä ja nyt en ehkä olekkaan sitä poikien kanssa syömässä... Täytynee rientää töistä kotio ihan tuulispäänä, että pääsee osingoille! ;)

Tää mun pikkunen on jo 6vee...

Olen ihan tyystin unohtanut kertoa teille minun uudesta rakkaudesta! Olin lukenut tästä jo monesta blogista ja viime viikonloppuna kaappasin tuotteen mukaani... On muuten kuulkaas tositosi herkkua! Toimii niin rahkassa kuin puurossakin... saa hyviä rasvoja... KUNHAN muistaa syödä tätä VAIN kohtuudella. ;)

NAMNAM!

Eipä tänne meille sen kummempia kuulukkaan... Kertokaas mulle jotain mukavia torstain turinoita? Miten viikko on sujunut ja onko suunnitelmia viikonlopulle?

6 kommenttia:

 1. ihana lankku pojalla on :-)

  hypoxi kerta 2 tänään :-) ja huomenna punnitus!
  mahtava viikonloppu tulossa! sali, hiito ja sali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hän myös "tleenaa" aika usein. ;)
   Ja sun viikonloppu kuulostaa kyllä aivan mahtavalle!

   Poista
 2. Hui, onpa vihaisen näköinen nuorison edustaja :D

  VastaaPoista
 3. Onnea teidän "pikkuiselle" ja vielä pikkuisemmalle tuimikselle terkkuja muuten vaan! :) Pitäkäähän kivat pannarikestit tänään, toivotaan et äippäkin kerkee bileisiin mukaan!

  Tänne ei mitään sen kummempaa kuin että ihmettelenpä tässä vain että miten taas voi olla jo torstai......... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuset kiittää! Ja pannarikestit siirtyivät johonkin muuhun päivään... pojat päättivät lähteä mummilaan saunomaan. :D

   Ja joo, mihin tämäkin viikko meni??? :D

   Poista