tiistai 12. maaliskuuta 2013

Itsensä ylitys!

Olen aina ajatellut, että ei musta ole siihen... nimittäin punnertamaan miesten tyylillä! Olen aina ajatellut, että vaikka pystyn punnertamaan naisten tyylillä paljonkin, niin miesten punnerruksiin musta ja mun onnettomista käsilihaksista ei ehkä ikinä olisi! Noh, katsokaas kuinka tänään kävi, kun kiukulla sitä kokeilin! 


Ensin tein kaksi punnerrusta... sitten tein viisi ja viimeisenä tuo edellä nähty suoritus, eli kahdeksan toistoa. Ehkä tekniikka ei ole maailman parasta, mutta sitähän voidaan hioa, nyt kun tiedetään, että koko juttuun ylipäänsä pystytään! Pieniä ilon ja onnen hetkiä taas!

Tämän lisäksi olen käynyt tänään salilla sekä vetämässä tanssitunnin... ja töissäkin ehdin pyörähtämään, eli eiköhän tämä masistelu ja angstailu ollut sitten tässä... ;)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa (ja näyttää ;)) siltä, että päivä muuttui vain parempaan suuntaan! Hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se näin teki. Etenkin sun kanssa vietetyn jutustelutuokion jälkeen alkoi hymyilyttämään, kiitos siis vielä siitä! <3 (ja hymyilytti mua vähän ton punnertamisenkin jälkeen...)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää:)

  Mun PT, joka samalla vetää noita body pump tunteja (me ollaan siis kaimoja, molemmat Iiriksiä) aina pumppitunnilla sanoo punnerruksissa että nämä on nyt sitten päkijöiltä ja ainaki Iirikset tekee näin. Sit mä en ikinä kehtaa tehdä naistenpunnerruksia. Pari jaksan ja sit en enää kyllä pääse tolleen yhtä alas kun sä joten menee nitkuttamiseksi.

  Mutta ei musta miestenpunnerrukset koskaan ole silleen oudoilta tuntunut, kivempi niitä on tehdä kun mulla ainakin naistenpunnerruksissa ottaa polviin se nitkuttaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla on ollu tähän varmasti enemminkin mielellinen ongelma, kun en vaan ole uskonut osaavani. Ja jos ihan totta puhutaan niin varmasti en jokunen aika sitten olisi ihan oikeasti pystynytkään, jotenkin on nuo voimat käsissä kasvaneet. :) Mut kyl mie tykkään tehdä niitä naistenkin omia.

   Poista