sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sekalainen sunnuntai!

Sunnuntai. Aamu. Kahvi on loppunut. Yritän korvata sitä teellä. Siinä ne päällimmäiset ajatukset tällä hetkellä... Ai, niin ja Toni on töissä... oli eilenkin... tää viikko on mennyt liikuntojen osalta ihan penkin alle! Olen käynyt salilla kerran!!! Siis KERRAN! Ja kolmesti Hypoxissa... ja pitänyt 2tanssituntia ja ollut omalla tanssitunnilla... Mutta salitreenit on jääneet väliin... ajanpuutetta ja muuta... mutta loppupeleissä ihan vaan omaa saamattomuuttani! Ei sitä käy kieltäminen, ei enää nykyään. Tänään illalla on bodyjam ja sinne aion mennä, sikäli mikäli mies tulee ajoissa töistä kotiin, siitäkään kun ei voi olla ihan satavarma.

Yhtenä iltana kokeilin prodepatukkaa iltapalan lisänä Monnan "ohjetta" mukaillen. Toimi!

Olen ollut tällä viikolla myös aivan turvoksissa... perjantaina en meinanut mahtua hypoxin pyörän "mekkoon", kun vatsa pömpötti niin julmetusti! Kaloreita olen kyllä lisännyt tällä viikolla kuten jo aimminkin kirjoittelin... kaidalla tiellä olen siltikin pysynyt... jos eilistä ruuaksi tehtyä ruispohjaista kanapizzaa ei lasketa! Eilisillä syntymäpäivilläkin join kahvia ja söin oman omenani, en muuta. Syömisistä olen ylpeä, vaikka tuntuukin, että saan taas syödä ihan "kaiken aikaa", kun kalorita on vähän nostettu! Siltiki paino oli tippunut ja näytti tänään tasan 76kg!!! Eli pudonnut on viikossa taas 600g ja kokonaisuudessaan on pudonnut 27,1kg! Alan ihan tosissaan uskoa, että sinne -30kiloon päästään ennen huhtikuuta... ja alan ihan tosissaan jopa uskoa, että se 69kiloa ei ole mahdotonta saavuttaa! Vaikkakin mitään aikataulua tälle painolle en ole asettanut. Oma olo alkaa kuitenkin olemaan niin hyvä, että tuon painon saavuttaminen ei enää ole tärkein tavoita. Sen voin saavuttaa joko tänä vuonna tai sitten ensi vuonna, mutta kuitenkin sen haluaisin saavuttaa, etenkin henkisestä syystä, että voin sanoa olevani normaalin painoinen! Vaikka lukuhan se vain on! Ja tärkeintä tässä tällä hetkellä on kuitenkin jo tuo edellä mainittu hyvä olo sekä ylipäänsä ulkoinen olemus, ei niinkään se paino enää.

Mun mielestä tää alue on yksi ihmisen kauneimmista alueista, solisluut siis... ja nyt mullakin näkyy sllaiset, tykkään tosi kovasti!

Tällä viikolla on tullut uusia juttuja työrintamallakin, mutta niistä en kerro vielä sen enempää, kun mitään aivan varmasti lukkoon lyötyä juttua ei vielä ole. Mutta sellaista kuitenkin, että iso kivi vierähti harteilta ja olo helpottui kummasti! Stressi ihan selkeästi alkaa kaikota ja ehkä siitäkin syystä olen ollut jotenkin uupunut tässä viikonloppuna. Hyvällä mielellä kyllä, mutta jotenkin aivan vetämättömissä taas, mutta josko se tästä helpottisi pikkuhiljaa, kun saa tätä elämää hivenen balanssiin! :)



Tänään meinasin vähän fiksailla noita mun saliohjelmia. Tahdon mukaan muutamia haastavampia liikkeitä ja uudenlaisia ärsykkeitä lihaksille. Olin meinannut tehdä tämän vasta viikon päästä, mutta periaatteessahan sillä ei ole väliä aloitanko sen nyt vai viikon päästä. Viikko olisi vielä hypoxejakin jäljellä ja sitten se ihanuus loppuu! Harmi, mutta ehkä on hyvä vähäksi aikaa "rauhottaa" tilannetta ja antaa kropan toimia ns. omillaan ja keskittyä siihen muuhun treenaamiseen. Olen hieman harkinnut josko muuttaisin saliohjelman kaksijakoiseksi eli tekisin alakropan ja yläkropan omina päivinään ja sitten keskivartalon molempina päivinä vähä liikkeitä vaihdellen. Tätä olen miettinyt ihan siitä syystä, että saisin treeniohjelmaan mukaan yhden aerobisen treenin lisää... näin kevään lähestyessä tahtoisin meinaan taas alkaa juoksemaan ja jossain vaiheessa siirtää juoksumatolla tehdyt treenit ulkoilmaan. Mutta vielä en ole ihan varma tästä... luulen, että se selviää sillä hetkellä kun ehdin istumaan alas ja alkaa suunnitella näitä juttuja.

Sellaista mulla tällä viikolla... toivottavasti teillä on sujunut hivenen paremmin! Ja toivottavasti mullakin sujuu ensi viikko pikkusen enemmän putkeen! Mutta nyt nautitaan vielä kiireettömästä sunnuntaista!

2 kommenttia:

  1. Ihan varmasti pääset tavoitteeseesi tuon painon kanssa :) Siun asenne ja tekeminen on sitä luokkaa, että ainakaan siitä se ei jää kiinni!

    Ihana juttu, että asiat alkavat järjestyä ja stressi helpottaa. Niin ne asiat järjestyvät, vaikka silloin stressipiikissä ei välttämättä siltä tuntuiskaan :)

    Ihanaa päivää teille, toivotaan että T pääsee ajosisa töistä ja siekin pääset sitten omat urheilusi urheilemaan :) Hali! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä miekii uskon, että tuo paino on saavtettavissa... aikataulua vaan en tiedä, enkä periaatteessa halua edes asettaa, koska tahdon kerryttää tässä samalla sitä lihasta... Mikä siis tarkoittaa sitä, että rasva palaa, mutta paino ei ehkä laske niin "kovalla" tahdilla. :)

      <3

      Poista