perjantai 15. helmikuuta 2013

Minun hypoxini!

No niin, nyt olisi aika palautella mieliin tämä projekti! Hypoxihan on siis kohdennettua rasvanpolttoa alipaineen avulla. Alipaine nostaa verenkiertoa lihaksista ns. ylöspäin ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä parantaa tätä verenkiertoa. Työn teet kuitenkin sinä itse. Olet sitten juoksumatolla kävelyllä tai kuntopyörässä polkemassa, sinä itse hoidat homman, tehostetusti! Hypoxissa liikunta tapahtuu rasvanpolttosykkeiden alueella ja työ periaatteessa "siirtyy" lihaksista rasvaan ja ihoon. Tämän kaiken aiheuttaa alipaine sekä ylipaine, mikä on ns. lepovaihe jolloin suonille anneetaan niiden tarvitsema tauko alipaineesta.


Minähän sain 12 kerran kuurin joululahjaksi ja tuosta tammikuun puolen välin tienoilta homma aloiteltiin ja nyt tämä kuuri on saatettu loppuun. Mitat on hivenen vielä hakusessa, sillä olin tehnyt edellisenä päivänä rankan treenin ja olin muutenkin tulossa tähän flunssaan, joten ihan varmaa takuuta mitoista ei ole... sen verran kuitenkin mitat antavat suuntaa, että tapahtunut on ja mahdollisesti vielä enemmänkin. Niin ne mitat, sellainen senttien keskiarvo on n.5... vyötäröltä ei ollut lähtenyt ihan niin paljon ja lantiosta sekä reisistä nyt ei olla aivan takuuvarmoja sen edellisen illan treenin takia. Minähän olen siis jo pidemmän aikaa mittaillut itseäni ja ruokavaliolla sekä treenillä olen viime aikoina saanut parhaimmillaan 1,5-2senttiä mittaa pois kuukaudessa. Joten lopputulema on se, että kyllä se vaan toimii ja tehostaa kaventumista. Seuraavat kuvat on siten, että ensimmäinen kuva on otettu 4.1.2013 ja jälkimmäinen kuva äsken eli 15.2 2013. Kyllä niistä näkee sen miten kroppa on muuttunut, etenkin lantion ja pepun kohdalta... Lantion leveimmästä kohdasta on hävinnyt tuollainen pahin "kulma" ja peppu on ikäänkuin "noussut"... Vatsa puolestaan näyttää tänään jokseenkin turvonneelta... ;)

Toki tässä kohtaa täytyy muistaa se, että kovin paljon on ihmisestä kiinni, miten kroppa tähän hoitoon reagoi. Täytyy myös muistaa se, että jos käy hypoxissa ei voi tuudittautua siihen ajatuksen, että se hoitaa kaiken pois! Ilman ruokavaliota ja muuta liikuntaa ei Hypoxikaan tee ihmeitä! Eli ei voi vetää mäkkärisafkaa kaiket päivät ja toivoa, että alipaine vie läskit pois... Noin niinkun kärjistetysti. ;)No mites sitten se "kuplamuovissa" pötköttely... senhän tulisi tehota selluliittiin ja parantaa ihoa. Ja VOI ETTÄ! Mun vatsan ja lantionseudun iho ei ole kertaakaan synnytysten jälkeen näyttänyt ja tuntunut tältä! Siis ei se tota löysää vatsa-nahka-reppua mihinkään kadottanut, ei Hypoxikaan ole kirurgi, mutta noin muuten! Iho on niin pehmoinen ja sileä. Selluliittiähän mulla oli hoidon alussa vaikka muille jakaa ja on sitä vieläkin, ei sitä käy kieltäminen... mutta hivenen vähemmän kyllä! Että kyllä se tähänkin on tehnonnut ihan kiitettävästi kyllä! Itse olen ainakin niin tyytyväinen tuloksiin, että suosittelen kyllä kaikille jos yhtään kiinnostaa. Rahapussiiinhan se tekee jokusen loven, mutta ehkä tämäkin pitäisi nähdä enemmän satsauksena itseensä kuin rahanmenona... :)

PS. Tsekatkaa samalla toi tän päivän aikasempikin postaus... ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos! menossa olen, ja bloggan siitä varmasti :-)

  siitä voi sitten seurata http://dieettidiili.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Mie tuun sit aina kurkkimaan miten sulla homma edistyy! :)

   Poista
 2. Mahtavuutta :) Mie niin kovasti haluan päästä testaamaan tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ehkä sun täytyy tehdä joku retki Kotkaan... ;)

   Poista
 3. kuullostaa mielenkiintoiselta toi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mielenkiintosta ja toimivaa! Se mikä mua tossa vetää puoleensa on se, että kuitenkin oma keho tekee sen työn, eli ei ole mikään ns. vippaskonsti vaan pieni teehostus. :)

   Poista