perjantai 15. helmikuuta 2013

Hoikistuminen!

"10 syytä mikset laihdu!" "Testaa itsesi, missä ajassa laihdut unelmapainoosi!" "Näillä ohjeilla unelmavartaloosi vain neljässä viikossa!" "Bikinikuntoon tulevaksi kesäksi!" "Dietti se ja dietti tää!"


Meitä ylipainoisia on HUIJATTU!!! Jos painat sen 10-20kiloa liikaa, niin mikään "ihme"dieetti tai kuntorääkki ei sua tee bikinikuntoseksi muutamassa viikossa! Mikään keino (paitsi ehkä rasvaimu) ei sua saa kuntoon kesäksi jos ylipainoa on 20kiloa! Tai no, ehkä saa... tälläkin hetkellä kesään on vielä useampi kuukausi, joten tässä ajassa pystyy ihmeisiin kyllä! 

Noh, voihan sitä sitten kesällä tiukan ruokavalion ja treenikauden päätyttyä ajatella, että koska NYT on kiristetty vyötä niin paljon, että kehdataan vetää ne pikkiriikkiset biksut päälle ni siinä on sitten hyvä istua jätskikiskan kyljessä, raahautua grillin juureen kotio ja vielä iltasella piipahtamaan terdelle vaikka siiderin tai mansikkamargaritan ottamaan... saattaa olla, että niitä jätskejä meni vaikka kaks, KOSKA tulihan sitä uitua ja kulutettua (lue: lilluttua sielä meressä tekemättä juurikaan mitään) niin ja KOSKA on lämmin eikä ruoka oikeen maistu! Niin ja grillaaminenhan nyt vaan kuuluu kesään! Siis ja makkara! Koska mitään muutahan EI VOI sinne grilliin asetella! Ja KOSKA nyt on se kesäkunto saavutettu niin pitäähän sitä vähän esitellä kanssaihmisille sielä terassilla... ja HUPSISTA, menihän niitä margaritoja muutama ja tulihan se sangriakannukin tilattua... Noh, yksi päivä sinne tänne... se EI tosissaan kaada kenenkään maailmaa! Yksi päivä ei kerrytä niitä läskejä takaisin, ei sitten millään! Se todennäköisesti kerryttää nestettä ja turvottaa, mutta suoranaista yhtälöä jäätelöllä ja läskillä ei voi näin yksinkertaisesti sanoa olevan! MUTTA jos näitä päiviä alkaa tippumaan siihen kesään yhä useampia ja useampia niin kyllähän ne kilot silloin keräilee itsensä takaisin juurikin rasvan muodossa. Toisin sanoen jäätelö potenssiin x voi kyllä kerryttää läskiä! Tää olikin jo toisen asteen matematiikkaa!


 No, me kaikki kuitenkin tiedämme sen, että syö vähemmän kuin kulutat niin laihdut... Miksi ihmeessä tämä on sitten NIIN vaikeaa?!? Toki jokainen ihminen vastaa itsestään, mutta kyllä minä väittäisin juurikin näiden alkuun kirjoittamieni lauseiden vaikuttavan meihin ihmisiin. Nykyisin kun joka tuutista tulee pikaohjeita onneen, niin vähemmästäkin sitä ihminen kuvitelee hoikistumisen olevan ainakin sitä ydinfysiikkaa! Voisin omasta kokemuksestani sanoa, että oikotietä onneen ei tässä asiassa ole! Nykyinen trendi kuitenkin on nämä enemmän tai vähemmän pikaiset dietit, joiden aikana ihminen vedetään äärimmilleen ja joiden jälkeen joudutaan usein opettelemaan se normaali rytmi ja arki. Kyllähän tässä kohtaa voi jokainen ajatella miten siinä helposti käy! En sano että kaikille, mutta varmasti valtaosalle ihmisistä.


Se mikä sai mut kirjoittamaan tästä aiheesta oli ihan tällä viikolla sattunut omakohtainen tapaus... kun sain siis hieman feedbackia siitä ettei mun tulokset ole oikein mitään kun ne ovat tapahtuneet NIIN PITKÄN ajan saatossa! No, loppupeleissä multa on kadonnut viimisen 2,5vuoden aikana kskimäärin n.1kg painoa joka kuukausi, lihakset ovat VARMASTI kasvaneet tässä samalla ja ennenkaikkea tästä nykyisestä tavasta elää on tullut mulle PYSYVÄ TAPA! Ja vaikka mie tykkään katsoa kaikkia extreme-laihdutusohjelmia telkkarista niin musta itsestäni ei sellaiseen olisi!

T. Allekirjoittanut, joka ei aio ensikään kesänä laittaa bikineitä päälle ja jota hidas tahti ei haittaa, koska sillä saadaan aikaan pysyviä muutoksia.

Ps. kuvat, omakuvaa lukuunottamatta Googlesta...

6 kommenttia:

 1. Pyh ja pah tollaset kommentit!!! Kuten jo aikaisemminkin kommentoin, nuo hitaasti saavutetut tulokset ovat 100 x paremmat ja pysyvämmät kun jollain puolen vuoden superdietillä. Ihan varmasti! Nauti ja ole vaan itsestäsi ylpeä, sä oot tehny ihan loistotyötä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tän kyllä tiedän, mut on se silti jotenkin inhottava saada ulkopuoliselta tollasta palautetta. Noh, mutta mulla homma jatkuu, hitaasti ja varmasti läpi koko elämän. ;) Niin ja kiitos!

   Poista
 2. Hyvin sanottu! minkälaisia tuloksia sait ton hypoxin avulla?

  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Just kirjottelin hypoxista... teksti on ollu jo tekeillä, mut viimiset kuvat saatiin otettua vasta tänään. :)

   Poista
 3. Kuka sulle on noin ikävästi sanonut? :(
  - Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mie tässä nyt ala ruotimaan kuka sanoi ja mitä, niin vain siinä päiväsellä kävi! Näitä nyt aina tulee ja menee, parempi antaa olla, vaikka kyllähän se aina harmittaa.

   Poista