sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Toiseksi viimeistä kertaa...

Tämän päivän salireissu osoittautui aika hyväksi! Minähän vihaan ihan ylitse kaiken vatsojen ja selkien tekoa, juurikin siksi, että olen niiltä alueilta kaikein heikoimmillani! Mutta nyt olen PÄÄTTÄNYT vakaasti saada muutoksen aikaan omassa ajattelussani. Niin ja tänään ainakin onnistuin siinä... siis ihan luokattoman huonossa kunnossahan mun vatsat ja selkä ovat, mutta josko ne ensi vuoden aikana saataisiin kuntoon, tai ainakin parempaan suuntaan. Siinäpä sitä tavoitetta kerrakseen! Mutta se tämän päivän treeni sisälsi 10minuuttia crosstrainerilla sekä seuraavan patterin:

- Hyvää huomenta-liike yhdellä jalalla tangon kanssa 3x10/puoli
          * tanko + 5kg
Single-Leg Good Morning B
Googlesta

- Ylätalja 3x10
          * 1x26kg, 2x33kg 

Selkä vaatii vielä PAAAAAAAAAAAALJON töitä!



- MaVe + kulmasoutu 3x10
          * 1xtanko + 15kg, 2xtanko+17kg  
- Selän ojennus 3x10
          * 5kg paino rinnalla  
- Jalkojen nosto (vatsat) 3x8-10
          * 3x10

Viimisen sarjan viiminen "nosto" teki tiukkaa... Kuinka huonossa kunnossa ihmisen vatsalihakset voikaan olla!!!???!!!
- Linkkarit sivulle 3x20
           * 3x20  
- Sivutaivutus painolla 2x12/puoli
          * 1x8kg, 1x12kg, 1x16kg eli sittenkin kolme sarjaa 

Tää ihminen alkaa näyttämään jo ihan ihmiseltä...

Ja todistus siitä, että 16kilolla tehtiin jotain!

Hyvä treeni, näin minun mittapuulla... treenin jälkeen palkkari sheikkaantui taas ihan itsestään kun tyttö tärisi käsiä myöten.

Terkkuja meidän salin vessasta!

Tänään vielä hieman hölläillään ja vetelen viimiset suklaat napaan, joo I know, oon ihan sekasin tän asian kanssa! Huomena alkaa sitten tiukka kuri ja paluu normaaliin elämään... sekä luvassa 6viikkoa sokeritonta taasen, tällä kertaa tosin lisänä se, että vähän niinkun kaikki muutkin herkut olisi kielletty. Eli ei mitään roskaruokaa tai edes niitä popcorneja... Ja kaikki tämä oman itseni vuoksi! Sitä odotellessa... huomena ehtii vielä kerran salille tämän vuoden puolella... ;)


4 kommenttia:

  1. Hyvää huomenta yhdellä jalalla :D Arvaa kuka olisi turvallaan salin lattialla, jos tuota kokeilisi?! Voin nimittäin kuvitella jo nyt sen näyn, kun keräilisin itteeni sieltä lattiatasosta :D

    Tsemppiä herkuttomaan :) Sie pystyt siihen kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mie ehkä jo pystyn näkemään sut sielä lattialla solmussa! ;) Mut ei, mie tykkään tosta liikkeestä, lämmittää just kivasti selän ja vatsan seudun ennenkun alkaa "repimään" sen kummempia juttuja. Kehittää kivasti tasapainoa ja niitä syviä lihaksia.

      Ja joo, jos pystyin olemaan 11viikkoa herkuitta joulun alla niin eiköhän yks 6viikkoakin onnistu näin tammi-helmikuussa kun ei ole mitään ihmeempiä houkuttimia. :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia -ja kyllä todellakin ihmiseltä näyttää!!! :)

    Hei saanko kysyä noista palautusjuomista?! Itse jotenkin niitä "vierastan", mutta olen funtsinut, että pitäisiköhän kuitenkin koettaa... Olo on melkoisen ryytynyt tänäänkin 1,5h salitreenin jälkeen, että varmaan ihan "tarpeeseen" tulisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan. :)

      Ja palautusjuomat... niistähän ollaan montaa mieltä, varmasti yhtä montaa kun on olemassa ihmisiäkin! Varmasti pärjäisi periaatteessa ilmankin, jos vaan muistaisi sitten syödä oikeanlaisen aterian sopivan nopeasti treenin jälkeen tai monihan sanoo, että pelkkä maitokin olisi oikein hyvä palautusjuoma. Ja joskus aiemmin minäkin join aina lasillisen maitoa treenin jälkeen. Sitten kokeilin ihan palautusjuomaa, jossa on siis proteiinia ja hiilareita, mutta jotenkin karsastin sitä, sillä toki siinä oli myös kaloreita, mitkä näin pienenemistä ajatellen soti mun ajatusta vastaan. Nykyisin käytän pelkkää Heraa, eli silkkaa proteiinia. Varmistan tällä lihasten palautumisen, sillä salitreenien intensiteetti kuitenkin alkaa olemaan jo aika kiitettävä, kun vertaa että aika nollista on täälläkin aloitettu. Olen nähnyt itselläni, että aika tarpeeseen tulee, mutta tämän päätöksenhän tekee loppupeleissä jokainen itse. Jos yhtään mietityttää, niin kannattaahan sitä vaikka kokeilla hetken aikaa ja tarkastella, että onko itselle tarpeen. En tosin vielä ole varma itsekään, että mikä se optimaalisin palautusjuoma olisi... :)

      Poista