perjantai 21. joulukuuta 2012

Maailmanlopunpäivä!

Jos tänään tulee meidän kaikkien loppu voin kertoa tuonpuoleisessa kuolleeni onnellisena! En tosin usko, että loppu tulee, mutta ihan vaan jos nyt näin vaikka pääseekin käymään! Mieli alkaa kääntymään jo jouluun ihan tosissaan... pieni mies osaa melko hyvin löytää tiensä potalle... isännällä alkaa tänään puolentoista viikon LOMA... olo on kevyt... selkäranka on pitänyt, vaikka melkoista kamppailua tässä eilenkin on käyty! Ainut mistä olisin halunnut kertoa teille on salitreeni, mutta sitähän en ole päässyt tekemään! Joten, eilen mies teki ylitöitä ja minä puolestani hääräsin koko päivän kotosalla, kyllä se joulu saapuisi varmasti vähemmälläkin hääräämisellä, mutta minä rakastan tätä (vaikka aina vähän stressaankin, se kuuluu varmasti jo asiaan)!

Tämä maailmanlopunpäivä on mulle myös puntaripäivä! Otin myös mitat itsestäni näin viikon etuajassa, sillä halusin viralliset tulokset nyt näin ennen joulua. Ensi viikolla jos mittailisin, ei ne varmasti näyttäisi ihan koko totuutta, ehkä tämä on itsensä huijaamista, ehkä ei. Ajattelin asian kuitenkin niin, että nyt pystyn paremmin huomaamaan tämän kuukauden ja koko vuoden saavutukset ja ensi viikolla voin sitten tarkistella realistisesti, mitä joulu saakaan minun kropassa aikaan. Toki tarkotus on ensi viikollakin treenata ja syödä normisti, mutta aattona meinaan höllätä ja nauttia ruuasta ilman pingotusta... tämä takana oleva 11viikon sokeriton varmasti sanelee sen ettei makea ainakan maistu hirveissä määrin ja tämähän olikin hivenen tarkoituksena. Mutta nyt kuitenkin ne mitat... mitä en siis ole aiemmin tänne julkaissut muuten kuin pudotuksen tai muutoksen osalta! Eli ensin tämän hetkinen mitta, sitten tämän kuun muutos ja suluissa tämän vuoden aikana tapahtunut muutos...

Rinnan alta               85cm       -1cm     (-7cm)
Vyötärö                   78,5cm    -2cm     (-12cm)
Vatsamakkara          91,5cm   -3,5cm   (-15cm)
Lantio                     96,5cm    -2,5cm   (-11cm)
Lantion levein          105cm     -2cm      (-12cm)
Reisi      o.              61,5cm     -1,5cm   (-9cm)
              v.              61cm        -1cm      (-8cm)
Pohje     o.              40cm       +/-0        (-2cm)
              v.              40,5cm     +/-0       (-1,5cm)
Käsivarsi    o.          29cm        -1cm     (-6cm)
                  v.          29,5cm      -0,5cm  (-6,5cm)

Musta on hurjaa ajatella, että VIHDOINKIN mun vyötärö on tipahtanut alle 80sentin! Tai, että lantion mitta on alle 100!!! Toi lantion levein kohta on sellanen "molluska" tuossa virallisen lantion "alla", normaaleilla ihmisillä ei varmaankaan sellaista ole, mutta mun kropasta sellanen löytyy! Kaikkihan me ollaan eri mallisia, joten! Tuon mitan haluan kuitenkin aina mitata, sillä se häiritsee itseäni ja yritän kovasti päästä siitä eroon!!! Kuten nyt kaikesta ylimääräsestä tässä kehossa. Musta on myös hullua aina kuulla, jos jonkun vyötärön ympärys on 60 ja jotain! Siis mun REISI ON SAMAN KOKONEN! Tälläset asiat pistää aina ajattelemaan ja tekemään töitä kovemmin. Pohkeet on sellanen osa-alue mun kehossa, mistä ei mitat tipu! Lihakset ovat kyllä piirtyneet tänä vuonna paremmin esiin, joten edistystä sielläkin tapahtuu, mutta ilmeisesti pohkeet on vuosien saatossa treenautuneet hyvin tuollaista painoa kanniskellessaan ja muutos ei enää ole niin suurta kuin muualla!

Juhannus 2012

Paino oli tänään 76,8kg! Eli viikossa on tippunut 1,3kiloa. Toki viime viikolla paino näytti hivenen plussaa, joten virallisesti ohitin alimman punnitustuloksen 900grammalla. Kokonaisuudessaan paino on tippunut 26,3kiloa tässä parissa vuodessa. Vuoden 2012 aikana paino on tippunut 12,6kg, mutta veikkaampa, että lihastakin on tullut ihan kiitettävästi, joten rasvaa on palanut. Senttejä tänä vuonna on tippunut huikeat 90!! Ihan ei sinne sataseen päästy tänä vuonna, mutta eiköhän nyt kuitenkin olla tyytyväisiä tuostakin määrästä. BMI puolestaan putosi vuodessa 32 -> 27,5, eli 4,5yksikköä, ja enää olen vain lievästi lihava. Tai en mie oikeastaan tiedä voiko mua enää sanoa lihavaksi... mitä mieltä olette??? 

Jo kolmas kerta kun tämän kuvan liitän johonkin postaukseen! Mutta tämä on se kuva, mistä en itseäni tunnista...

Mun yksi vanha ystävä sanoi mulle, että on hassua lukea mun kirjotuksia kun käytän sanaa lihava, hän kun ei ole koskaan ajatellut mua lihavana. Kyllähän se oma pää toisinaan tekee tepposia. Voin ihan rehellisesti sanoa, että mun silmät näkee mut edelleenkin sen yli 20kiloa isompana... ja välillä ihan tosissaan "säikähdän" kun katson peiliin, enkä meinaa tunnistaa itseäni. Kaiken lisäksi katson valokuvia ihan hämmästyksissäni, koska näytän niissä ihan ihmiseltä, enkä siltä isolta "kasalta". Tää kaikki on hyvin hämmentävää ja olenkin yrittänyt avata omia silmiäni tän asian suhteen, kunhan vain sais itselleen taottua päähän ettei enää ole lihava, vaan ihan normaali nuori nainen!!! 

Tai en mie ole ihan varma voiko tästä käyttää sanaa normaali?!?!? ;)


Tässä mennään NYT!

Onhan sitä muutosta havaittavissa?
Ja sitten on NÄITÄ kuvia... mistä voi todeta, että vaikka paljon on tehty niin paljon on myös vielä tehtävää esim.käsivarsien kiinteyden tai reisien pienenemisen parissa! ;)

Hyvä vuosi kuitenkin on ollut! Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan? Sen on pakko olla jotain hyvää! En ehkä malta odottaa sitä!

Tumblr_md69zrfdql1r5825ho1_500_large
We<3It

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti