lauantai 22. joulukuuta 2012

22.12.2012

Eilen ei tullutkaan maailman loppu! Hyvä niin! Tänään on kuitenkin ollut ihan maailmanlopun fiilikset! Tänään mun olo ja jaksaminen tän kipeän selkä-hartia-niska-pää-seudun kanssa repesi ja katkesi. Mies soitti veljelleen, joka tuli antamaan mulle ensiaputoimenpiteenä pienen hieronnan... En ikinä, koskaan, milloinkaan ole tunteenut sellaista kipua hieronnan aikana! Kyyneleet vaan valui, kun mun epäkässeutu aukesi... päässä humisee vieläkin! Mahtoi olla hieroja-T:n uudella tyttöystävällä mukava ensi-vierailu meidän kotiin: lapset oli kun tulisilla hiilillä ja perheen äiskä itkee, tervetuloa vaan "sukuun". ;) Mutta mun olo HELPOTTI... humina ja verenkierto päässä tuntuu aika luksukselta tällä hetkellä. Pieni orastava jyskytys päässä tuntuu myös erilaiselta kuin viimisen viikon aikana, sellaiselta paremmalta jyskytykseltä. Kohta meinasin vielä venytellä suihkun lämmittämät lihakset oikein todenteolla ja toivon, että ensi yön nukun jo ilman kipuja. 

Mitäs muuta tänään on sitten tehty... Noh, siivoiltu, tästä en sori ottanut teille kuvia... käytiin viimeisillä kaupoilla: hautakynttilät ja kukat ja taisi mies kantaa kauppa"keskuksesta" ulos Iittala-Arabia-kassinkin, mutta sitä minä en saanut nähdä! ;) Itsehän istuin sillä hetkellä autossa kun nuorimmainen veti sikeitä... ja hoidin siinä ruokailutkin kerralla kuntoon: 
Autoruokailua...
 Kokeilin tänään myös lettiä pitkästä aikaa tällälailla erilailla:

Ajeltiin ympäriinsä toimittamassa Tonttujen-juttuja ja samalla nautimme maisemista ja ihastelimme ihmisten pihoilla olevia valoja ja kynttilöitä... paitsi valokaapeli, sitä me ei tajuta! Mutta tämä tälläinen autolla liikkuminen on meistä ihanaa joulun alla, kaikkialla on jotenkin niin kaunista ja tunnelmallista... Tykätään tosi paljon!


Tonttu-Torvelo aivan jäässä!
Kotona testailin vielä jouluaaton vaatevalinnan, tahdon sellaisen rennon-juhlavan lookin, ja mitäs mieltä olette onnistuuko se seuraavalla? (onpas keltasia kuvia!!!)Seuraavien kuvien myötä haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille ihanaa, rauhallista, riemukasta ja oikein, oikein hyvää JOULUA!

Keittiöstä

Eteisestä... muistutuksia kaikesta tärkeästä!

Olkkarissa

Karkki-kynttilät
Meidän oikea joulukuusi

4 kommenttia:

 1. Ihana asu ! Näytät todella kauniilta ja fitiltä!!! Tunnelmallista Joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua edelleen hämmentää, jos muua sanotaan urheilulliseksi tai fitiksi, mutta onhan se tietysti kiva, että tekeminen näkyy. :)

   Poista
 2. Ihanan rento mutta tyylikäs jouluasu! Harmi että on noin tiukkoja jumeja. Onneksi apu on lähellä. :)

  Ihanaa joulua teidän koko perheelle! <3

  Ps. ensi vuonna alkaa kova ruokaremppa, toivottavasti saan vaivata sua kysymyksillä kun suunnittelen sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos asu toimii. Noi jumit tosiaan on ikäviä, luuleen, että näytös ja stressi yms. on yhdessä lyöneet paikat jumille, kyllä se tästä pikkuhiljaa helpottaa.

   Ja toki saa kysyä, vastaan sitten sen mukaan mitä osaan. :)

   Ja hyvää joulua teillekin. <3

   Poista