sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukuu ja pieni varoituksen sananen

Viikonloppu on mennyt tooooosi nopeasti, vaikka vielähän tässä on koko sunnuntai aikaa. Yskän pirulainen alkaa hieman helpottaa, mutta taitaa ens viikon treenit siltikin jäädä aika maltillisiksi... ihan vaan sen takia, että yskitty on nyt jo ihan riittävästi, joten tervehtyminen on tällä hetkellä pääasiallisena tavoitteena. Eilen kuitenkin uskaltauduttiin koko perheenä hieman ostoksille ja lapsukaisen painin pikkujouluihin... käytiin katsomassa mm. tätä kaveria:

J-P

Se mistä halusin tulla kertomaan on laihtumisen varjopuoli... eli siis ainut asia mikä on huonoa laihtumisessa! Jos olet ajatellut laihduttaa joko 10 tai vaikka 30kiloa niin varaudu siihen, että vaatekaapin sisältö menee uusiksi! Ja siihen palaa rahaa... Ainoa asia siis minkä voin ihan rehellisesti myöntää harmittavan. Toki on ihana ostaa uusia ja aina vaan pienempiä vaatteita, mutta kyllähän sen järjellä voi ajatella kuinka tuhottomasti siihen saa rahaa palamaan, kun kaikki, siis ihan KAIKKI vaatteet täytyy pikkuhiljaa uusia (ja siis kaikilla tarkoitan oikeasti kaikkia juhlapuvuista arkivaatteisiin ja toppatakeista alusvaatteisiin)... ja kuten minä olen joutunut tekemään, niin jopa muutamaan kertaan, sillä ne vaatteet mitkä on ollut melkein 25kiloa sitten hyviä, ovat olleet hyviä silloin, eikä enää 15kiloa sitten, nykyisyydestä puhumattakaan! Eilen tein kuitenkin aivan järjettömän löydön... olen jo hetken aikaa harmitellut, että vanha lyhyen mallinen villakangastakki on näyttänyt tältä:




Älkää kiinnittäkö huomiota naisen ei niin hehkeään aamu-lookkiin, vaan tuohon takkiin, joka ei nyt ihan istu kunnolla! Mutta eilen kävelin Kotkan Vilaan, missä olikin kaikki takit alessa ja villakangastakit jopa -50%... sieltä sitten löysin mieleisen mallin ja tuttuun tapaani kaappasin mukaan L-koon (koska XL kokoa ei ollut enää jäljellä)... sovituskopissa tosin totesin taas sen saman asian, että ei istu! Takki jäi selästä ihan hirvittävälle pussille ja oli muutenkin epäsopiva. Jossakin mielenhäiriössä päädyin takaisin rekin luokse ja mukaani tarttui samaisesta takista M-koko... sillä hetkellä vielä ajattelin, että noh, eihän se sovi, eikä mene päälle, mutta ihan vaan ettei jää harmittamaan niin sovitetaan nyt... ja kuinkas kävikään? No kyllä, poistuin mukanani villakangastakki kokoa M ja köyhdyin niinkin paljon kuin 25e! Ei ehkä nyt ihan ole mennyt tähän mun päähän vielä se tosiasia, että olen pienentynyt senkin verran, että voin ihan oikeasti sovittaa jo pienempiä kokoja kuin tuo L tai XL. Hämmentyneenä ja aika onnellisena poistuin kaupoilta! En kyllä edelleenkään ole ihan varma onko tuo takki sittenkin mulla liian pieni... 



Ai niin ja ihanaakin ihanampi lumi on saapunut meillekin... :D Ja joulukuu, mieletöntä!!! 


9 kommenttia:

  1. Oi mieletön juttu! Ihana takki :)

    Mä olen ajatellut ihan puenennyttää ompelijalla joitain vaatteita, jos ja kun sinne asti pääsen. Tässä ollaan kyllä pudottu kärryiltä pahan kerran tämän himputin flunssan takia. Itsessäälissä on tullut epäterveellisyyksiä puputettua liiankin kanssa :(

    Täytyy sanoa, että tuon sun sporttisen kropan näkeminen antaa kyllä hurjasti motivaatiota.

    Saanko kysyä paljonko painoit ennen, nyt ja mikä on tavoitepainosi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, näyttääkö mun kroppa sporttiselta??? Enpäs olis uskonut tuota kuulevani koskaan, joten kiitos tästä. :)
      Flunssassa kait saa vähän itseään hemmotellakin, tosin se menee aika usein kyllä just tuohon pisteeseen, että itseäänkin ahdistaa syömiset... mutta ehtiihän sitä terveenä sitten skarpata!
      Ja tuo paino asia... minähän en ole sitä täällä julkaissut, koska se on mulle todella kipeä paikka ja ihan vielä ainakaan en ole valmis sitä suoraan kertomaan. Sen toki olen kertonut, että just mentiin uudelle kymmenelle, joten siitähän voi jo jotain päätellä. ;) Ja tavoitepaino on tällä hetkellä sellaisen 5-9kilon päässä. :)

      Poista
    2. Todellakin näytät sporttiselta. Varsinkin tuossa toka-alimmassa kuvassa :)

      Poista
  2. Mutta tuplasti enemmän siuta harmittaisi, jos joutuisit käyttämään noi rahat uusiin ISOMPIIN vaatteisiin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuossa puhut kyllä asiaa! Enpäs ole tuota ennen tullut edes aatelleeksi, enää ei tunnukkaan ihan niin pahalta tuo rahanmeno. :D

      Poista
  3. No ei ole liian pieni! :D Mä ostan myös aina vähän tiukempia takkeja, sillä ne kumminkinkin istuu loppujen lopuksi paljon nätimmin olkapäistä ja muualtakin. Eli kannappas nyt vaan ylpeänä se M-koon takki päälläs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän tuo Toni ja meidän äitikin yrittivät hokea mulle... ei vaan ihan oikeesti aina ymmärrä itse tätä juttua ja näitä saavutuksia. :)

      Poista
  4. Lueskein taas vähän jäljessä näitä sun kirjotuksia.. Mutta sitä vaan, että mitääääh?! Onks Vilassa ollu takit puoleen hintaan?! Nyyh, oisin halunnu uuden villakangastakin.. :D Ei mulla muuta, paitsi myös se että näytät superhyvältä!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tuli mullekin yllärinä! Sori, en tajunnu soittaa sulle... ;))) Ja kiitos kaunis! <3

      Poista