keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Suojelusenkeleitä

Tämä postaus ei liity mitenkään mun elämäntaparemonttiin... mutta liikuttaa mun ja meidän läheisten mieltä tänään erityisesti! On liikuttanut jo hivenen reilun vuoden. Lukekaa ihmeessa sydänlapsista täältä!

Meillä lähetetään tänään suojelusenkeleitä kummitytöllemme, joka kokee elämänsä rankimman koettelemuksen tänään, hivenen reilun vuoden iässä. Jos vatsaa ei vielä koskenut vatsataudin jäljiltä tarpeeksi, niin nyt ainakin koskee ja kovasti. Onneksi Suomessa on mitä taitavimmat lääkärit ja hoito mitä parasta, joten uskotaan koko leikkauksen ja kaiken sen jälkeen menevän hyvin. Tämä tyttö on mitä mahtavin persoona ja niin kovin tärkeä meille kaikille.Siitä syystä, muistakaa tekin kaikki pitää huolta läheisistänne ja rakastaa heitä täydestä sydämestänne. <3

2 kommenttia:

 1. Voi... Itsellä samoja mietteitä, kun ystävän vastasyntynyt ollut juuri samankaltaisessa tilanteessa . <3
  Omien lasten kiukut eivät ole paljon hetkauttaneet ja pelkkä omien murujen katsominen on saanut välillä kyyneleet silmiin.
  Enkeleitä pienen kummityttösi vierelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä on tämä omakin vatsatauti tuntunut melko pieneltä vaivalta, vaikka kiusannut onkin.
   Just sain viestiä, että pienokainen voi hyvin. Sydän lyö itse ja hengittääkin jo itse. <3 Enkelit ovat siis olleet matkassa.

   Poista