lauantai 3. marraskuuta 2012

Pyhäinpäivän iltana!

Tänään on ollut hyvä... Isommat pojat olivat Helsingissä katsomassa mm. tälläisiä kavereita:

Siinä sitä äidin rakkautta by T-Rex


Sillä välin äiti ja pikkumies hakivat mummin, aka mun äidin ja lähdettiin hivenen Anttilaan ja perinteiselle hautuumaa-kierrokselle. Nää päivän asut ei ole yhtään mun juttu, mutta tässä nyt kuitenkin teille hivenen makuja mun tyylistä eli tältä näytin tänään:


Ja taustalla mm. jauhelihakeittokattila... mikä location kuvauksille!
Siitä sitten päädyttiin vielä viemään lapsukaiset mummille ja papalle hoitoon ja itse lähdettiin miehen kanssa salille. Niin joo ja olihan sielä miehen velikin mukana. Mies jopa otti kameran mukaan ja ikuisti musta muutaman kuvan. Ihan vaan todisteeksi siitä, että ainakin uskotte mun sielä käyvän! ;) Joo nää seuraavat kuvat ei sitten todellakaan ole mitään mestariotoksia... 

Hirrrrrrvee vauhti linkkareissa...

Täs mie olisin tosi ahkerana

"Ai täh???"

Meidän henk.koht. traineri korjaili mun asentoa tossa taustalla

"Nyyyyyyyyyyyyt en usko!"

Ilme... oi voi...

Nää on vaan niin ihania!
Muutaman liikkeen painoja korjailin... Jalkaprässiin pärähti 50kg->55kg, Barbell Hip Thrustiin tankoon 15kg->20kg ja pakarapotkujen painot olin ilmeisesti muistanut ihan päin honkia, koska 20kg->32,5kg! Salilta menimme sitten anoppilaan saunomaan kunnon puusaunaan ja nyt olisin valmis sänkyyn. Taidan tosin ottaa sinne mukaan muutaman tänään kaupasta mukaan lähteneen joululehden ja fiilistellä vielä hetken ennen unta.

Ja pikkunen loppukevennys tähän vielä... kun olin oman saliohjelman tehny läpi, menin kattomaan mitä poijjaat tekee ja sitten masennuin... noista painoista... ;)

Mun raksu se siinä pumppaa menee...

2 kommenttia:

  1. sä näytät ihan super sporttiselta. muo ehkä vähän nauratti toi lihakeitto :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja juu, ei musta ehkä tulis muotibloggaajaa, kun valitsen aina näin hyviä taustoja näille kuville... ;))

      Poista