maanantai 1. lokakuuta 2012

Suossa

Täällä tallataan tällä hetkellä suossa... eikä ihan vaan vähän vaan tuntuu, että olen uponnut siihen ihan kaulaani myöten. Unet on jääneet liian vähälle ja tällä hetkellä elämässä tuntuu olevan todella monta stressitekijää. Kaikki tuntuu takkuavan just nyt yht'aikaa. Mitään suuria ja ihmeellisiä asioita ei ole tapahtunut, vaan monen asian summana olen väsynyt, hämmentynyt, kadonnut ja alakuloinen.

Mun olotila... onneks on hyvä tukka... ;)


Tällä viikolla mut pitää oikeasti todella kiireisenä tanssit, nyrkkeily, miehen viiminen viikko epämääräisessä työrytmissä, kirppispöytä, Sami Hedbergin show, lasten kerhot, tyttöjen ilta perjantaina. Viikonloppuna tahtoisin nukkua ja levätä, käydä metsässä ja juoda teetä, istua sohvalla lapset kainalossa ja nauttia rauhallisesta ja kiireettömästä ajasta. Sitä tuntuisin nyt tarvitsevan eniten. 

Toki liikuntaa tulee myös viikolla ihan kivasti, ei varmaankaan niin paljon kuin normaalisti tai mitä tahtoisin, mutta tämä viikko mennään näillä. Lataillaan akkuja ja yritetään muistaa ne elämän pienet tärkeät asiat. Yritän opetella sitä etten stressaisi kaikesta ihan niin paljon, koska huomaan itsekin, että tämä stressaaminen kaikesta vaikeuttaa mun omaa olemista ja huonontaa mun oloa. Vaikka ulkoiset puitteet onkin kunnossa, niin nyt tuntuu, että ajatukset ja oma mieli tarvitsevat aikaa. Tahdon löytää tasapainon kaiken touhuamisen ja rauhoittumisen välille. Tämä asia nousi nyt pinnalle, koska jostain syystä tunnen olevani aivan loppu ja haluaisin oppia ottamaan asiat vähän vähemmän omalle mielelleni. Haluaisin oppia olla välittämättä ihan kaikesta ihan liikaa. Nyt tarvitsee mieli aikaa tottua siihen etten voi miellyttää kaikkia vaan minun täytyy miellyttää itse itseäni ja niitä läheisiä, jotka haluan lähellä pitääkin. Haluaisin löytää mieleeni jonkinlaisen rauhan.


Tumblr_mb6rdy6llw1rwyxwco1_500_large
<3


Hyvää mieltä ja onnellisia hetkiä teidän alkavaan viikkoon. Muistakaa nauttia elämän pienistä asioista, sillä loppujen lopuksi koskaan ei tiedä milloin jostakin joutuu luopumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti