torstai 25. lokakuuta 2012

Sattuu ja tapahtuu!

Ei ole mennyt ihan putkeen pari viimeistä päivää! Lapset sairastui ja tiistaina pidin ihan tietoisesti lepopäivän liikunnoista, lihakset tuntui maanantain salitreenin jälkeen kaipaavan lepoa. Olin ajatellut, että kävisin silloin pienellä kävelylenkillä, mutta jääkaapin huutava tyhjyys lähetti mut ruokakauppaan ja kävely muuttui Prisman ympäri tallustamiseksi... toki kyllähän siitäkin niitä askeleita tuli! ;) Ja tämä yksin tehty kauppareissu antoi kivasti päälle muutakina ajateltavaa kun vatsavaivat ja kuumeen mittailun!

No eilen sama homma jatkui... olin kuitenkin pyytänyt äitini hoitamaan noita lapsukaisia, mutta aamupäivästä hän soitteli, että oli itsekin sairastunut. Noh, miehen ylitöistä ei tässä kohtaa vielä ollut tietoa, mutta olin päättänyt, että kuntonyrkkeilyyn menen mikäli ehdin tai jos en ehdi niin sitten lenkille. Kumpaankaan en mennyt! Koska tapahtui sellainen tapahtumasarja mikä sisälsi 2vee lapseni, jonkun pienen lelun, nenän ja sairaalan! Ja oli siihen kuulemma osallisena hieman isovelikin. Isäntä lähti sairaalaan pienimmän kanssa ja tavara oli niin syvällä nenässä, että lääkäri väläytteli ja nukutusta ja sairaalaan yöksi jäämistä. Sairaana oleva lapsi oli kuitenkin niin väsynyt, että nukahti ja ilmeisesti jossakin kohtaa tässä nielaisi sen mikä ikinä sielä nenässä oli ja säästyttiin kaikelta "pahalta". Ja loppuilta meillä istuskeltiin sylikkäin ja oltiin vaan kiitollisia siitä, että kaikki olivat kotona yhdessä.

Tänään kuitenkin yritän ehtiä kunnostautumaan! En vielä lupaa mitään, koska jotenkin mulla on sellainen tunne, että just tänään on se päivä kun mies jää ylitöihin! ;) Ja äsken jo soitteli ja varoitteli, että lauantaina ehkä mahdollisesti olisi menossa töihin...

14b288b616e611e283fd123138179feb_7_507c4022ddf2b3239d0008d4_large
We<3It


Mutta on mulla jotain uuttakin kerrottavaa! Sillä eilen mulle soiteltiin toiselta salilta ja maanantaina menen tutustumaan mun tulevaan saliin. Tai siis tiedän jo näin etukäteen, että se on mun uusi ja tuleva sali, koska olen jo hetken muutenkin miettinyt sinne siirtymistä. Hyvää tässä on se, että ryhmäliikuntatuntien valikoima ainakin tuplaantuu ja lastenhoitoaikojenkin määrä tuplaantuu! Tulevalla salilla on lastenhoitoa saatavilla jopa kahtena aamupäivänäkin (siis jokaisen illansuun lisäksi), joten tämähän helpottaa tälläsen kotiäidin arkea ja aikatauluttamista kummasti. Ja melkein lupasin itselleni alkaa käydä siellä bodycombatissakin ihan säännöllisesti, siihen kun nyt tarjoutuisi mahdollisuus. Mieskin lähtee mukaan, joten saa nähdä käydäänkö me kohta yhdessä salilla. :D Ai niin, ja yksi syy vaihtoon on toki se, että isännän isoveli on kyseisellä salilla töissä... ;)

Ruokailut on kuitenkin pysynyt tällä viikolla aisoissa ja siitä olen tyytyväinen. Eilenkin kun hermoilin kotona toisen lapsen kanssa ja odottelin tietoja sairaalasta, niin keitin itselleni teetä. Siinä kohtaa huomasin, että muutamia hetkiä sitten olisin vielä sortunut kaivamaan kaapista vaikka ja mitä... siinä kaiken hermostumisen ja huoneesta toiseen kävelyn ohella siis taputin itseäni jälleen olalle ja tuumasin, että olen minä jotain jostain oppinut. Ainakaan en enää NIIN helposti sorru tunnesyömiseen... Hyvä minä!

Harrastan nykyään VAIN tälläisiä ihania herkkuja.. ;)

Mutta nyt tämän huushollin pariin... alkaa tää sisällä olo hivenen jo tympimään, etenkin kun just nyt on ollut meilläkin TODELLA nättejä syyspäiviä... mutta sehän on joku kirjoittamaton laki, että tälläsillä keleillä täytyy sairastaa, jotta pääsee sitten taas nauttimaan niistä sateista pihalle. ;)


2 kommenttia: