keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Minä ja Hän

Ollaan mun miehen kanssa parhaat ystävät ja ihan kuin paita ja peppu. Ollaankin alusta asti puhuttu, että kaikkine vikoinemme olemme täydelliset toisillemme. Yhteistä taivalta on takana reilu 7vuotta... Syyskuussa tavattiin, tammikuussa mentiin kihloihin, sinä keväänä lähdin Puolaan vaihtoon noin kolmeksi kuukaudeksi ja päätettiin, että jos se aika pysytään yhdessä on se varmaankin sitten siinä. Ja niinhän se oli! Alusta asti oltiin kuin tunnettu aina, vaikkei kuitenkaan. Edelleenkin toisesta löytyy uusia puolia mihin rakastua lähes päivittäin. Kaksi ihanaa lasta on siunaantunut ja neljä vuotta sitten heinäkuussa nyt jo edesmennyt isäni luovutti mut tuolle miehelle alttarin edessä.Tehdään kaikki yhdessä, vähän liiankin kanssa varmaan! Miten tämä sitten liittyy tähän blogiin? Noh, ollaan tykätty myös liikkua yhdessä. Lenkille on mukava lähteä yhdessä ja kuntonyrkkeilyssä käydään kahdestaan. On meillä toki omatkin harrastuksemme, miestä ei kiinnosta tanssi juurikaan ja mua puolestaan ei kiinnosta defendo. Tänään tehtiin kuitenkin uusi aluevaltaus ja käytiin yhdessä salilla. Siis ihan kuntosalilla treenaamassa. Olihan se aika omituista... jotenkin ihan kun olis ensimmäistä kertaa oltu jossain julkisesti yhdessä, vaikka ei tosiaankaan oltu! Luulenpa, että tähänkin kaikkeen tottuu ajan myötä ja varmasti tullaan kyllä jatkossakin käymään yhdessä salilla.

Salin jälkeen kävin vielä pitämässä tanssitunnin, sellaisen minulle ylimääräisen. Aikuisille naisille hivenen kosketusta nykytanssiin ja tykkäsin kyllä tästäkin vedosta kovasti. Aikuisille kuitenkin on aivan erilaista vetää tunteja kuin lapsille tai teineille. Nyt on kaamea väsymys... mies vielä otti musta todella hehkeän kuvan ennen suihkuun menoa... Että lämpönen on jossain kohtaa ainakin ollut! ;)

Alkaako tuolta kädestä ja hartian seudulta löytymään jo lihaksia vai näenkö mie ihan harhoja???

Loppuun vielä fiilistelyt Jenni Vartiaisen tahtiin, tää biisi saa mun silmäkulmat jostain syystä aina kostumaan. Ai niin ja huomennahan on jo marraskuu... saako nyt jo virallisesti fiilistellä joulua???


3 kommenttia:

 1. ihanat te! meillä on hiukan samanlaista tarinaa takana ja ollaan mekin bestikset. musta olisi kauhean kiva kanssa tuon siipan kanssa käydä kahdestaan salilla, mutta mihinhän me nuo muksut saataisiin siksi aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän tällä uudella salilla on todella ihana lapsiparkki,se mahdollistaa meillä tämän yhdessä käymisen. Toki meidän pojat on jo sen verran isoja, että ne voi jättää tuonne, teidän pienempää ei ainakaan vielä taida kovinkaan monen salin "parkkiin" pystyä jättämään (eikä ehkä haluaisikaan jättää)... eli ei meilläkään tämä olisi vielä jokunen hetki sitten onnistunut. :) Ai niin ja ihana, että jatkat kuitenkin tätä mun blogin lukemista, melkein on jo ikävä päässyt tulemaan! ;)

   Poista
  2. Hei minä tuuliviiri en osannut pysyä pois blogeista ja aloitin sitten itsekkin puhtaalta pohjalta uuden blogin: http://epataydellinenainen.blogspot.com
   Ja tuossa uusimmassa tekstissäsi on tosi paljon tuttuja ajatuksia.

   Poista