maanantai 8. lokakuuta 2012

Aapapaa ja maisemia

Meidän rakas 2vee opettelee puhumista ja aapapaa hän pyytää heti aamulla. Eli aamupalaa on saatava. Tänä aamuna äitin aamupala kuitenkin näytti aika jäätävältä mönjältä, mutta oli sitäkin ravitsevampaa ja oikeasti hyvää. Vinkin tähän hommaan sain Hanki lihasta, polta rasvaa-kirjasta, mikä on muuten teille vielä tarkemmin esittelemättä. Lautasella siis oli 4-viljan puuroa, omenasosetta (sitä Bonnea), pellavansiemeniä ja raejuustoa. Olen jo pidempään miettinyt, että millä saisin aamupalaani lisää proteiineja ja tuollahan ne tulee kivasti. Ei maailman herkullisimman näköinen mixi kylläkään, mutta toimi mun lautasella.

Ihana, aamuhämärässä otettu kuva, kiva salama ja kaikkea.

Sitten lähdettiin viemään isompi vellos kerhoon ja itse pienemmän kanssa ulkoilemaan. Otin ton uuden pokkarin ihan tarkotuksella mukaan testattavaksi ja samalla nappailin kuvia meidän kotikulmilta, jotka myöskin ovat mun lenkki"kulmia", ei pöllömpiä maisemia siinä kävellessä tule katseltua. Oli oikeastaan aika kiva pysähtyä ja ihailla sitä maisemaa, jonka näkee joka päivä, mutta mitä harvemmin tulee varsinaisesti katsottua.






Ja mikä parasta, ei satanut. Tänään on siis ulkoiltu ja toisaalta mikäs siinä ulkoillessa kun on näinkin ihanaa ulkoiluseuraa:

Hän on nimeltään "Paha Äijä", näin minulle on kerrottu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti