tiistai 18. syyskuuta 2012

Mannapuuroa ja mansikkaa...

Vaikkakin aamupala sisälsi vain mannapuuroa. Ei maailman paras vaihtoehto puuroista, mutta harvakseltaan nautittuna meidän perheen suurta herkkua. Pojat sai sitä itse keittämälläni omena"hillolla" ja itse tyydyin ripsaisemaan päälle 0,5tl ruokokidesokeria ja tilkan rasvatonta maitojuomaa. NAM!


Eilinen sujui mukavasti ja ensimmäinen maanantai kun minä kävin salilla, lapsi painissa ja isäntä lähti defendo-treeneihin sujui moitteetta. Vanhempi lapsista kysyi ohimennen isin lähtiessä, että onko hänen pakko lähteä, mutta unohti isin poissaolon samantien kun kuuli, että luetaan piiiiiiiiiiiiitkä iltasatu. Eilen salille mennessä ilmottauduin ihan hetken mielijohteesta elämäni ensimmäiselle bodycombat-tunnille. Sunnuntaina pääsen siis kokeilemaan jotain minulle uutta ja raportoin kyllä teille sitten omista kokemuksista ja fiiliksistä. Täytyy kyllä pohjustaa sen verran, että tällä hetkellä ainut toive on pysyä sunnuntaina hengissä tuolla tunnilla. ;)

Google

 Lauantaina meinattiin lähteä Kouvolan suunnalle katsastamaan uusi vasta avattu ostoskeskus Veturi ja mun ostoslistalle on nyt päätynyt Hanki lihasta, polta rasvaa-kirja, josta kerrotaan mm. My project: Me-blogissa. Tää oli mulla harkinnassa jo aikasemminkin, mutta Jennien kerrottua omat fiilikset kirjasta päätin hankkia teoksen ihan omaan hyllyyn asti. Olen myös ajatellut josko jonkun vaatekappaleen raaskisin ostaa omaakin vaatekaappia ilostuttamaan, ja esim. cubus kiinnostaakin kovasti, kun en kyseisessä ketjussa ole koskaan vieraillut. Mutta saa nähdä kuinka sitä raaskii tai edes löytää mitään.

Tänään on taas illalla luvassa tanssia ja sitä ennen pitäisi siivota kotia... onneksi ilma näyttää niin harmaalta, että voin suosiolla viettää aamupäivän poikien kanssa sisällä ja vain keskittyä kodin kunnostukseen ja ruuan laittoon... mysliä tarttis tehdä ja kalakeittoa myös. Mukavaa tiistaita teille!

Book Of Dance
we <3 it



2 kommenttia:

  1. Tervehdys Tea,

    Toivotan sullekin mukavia lukuhetkiä. Toivottavasti saat paljon motivaatiota ja hyviä ideoita kirjastani. Mukavaa syksyä!

    t: Dr Body

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinulle! Eiköhän sieltä kirjasta varmasti jotain hyödyllistä tartu matkaan. :)

      Poista