maanantai 17. syyskuuta 2012

Uudella innolla

Nyt kun tälläset juhlahumut on "taakse jäänyttä elämää", niin on hyvä päivitellä hommia ja suunnitella tulevaa. Eilen väänsin itselleni kahdesta saliohjelmasta yhden, eli poimin niistä ne liikkeet mitä voin tehdä jokaisella salikäynnillä. Totesin syksyn harrastusten alettua, että ehdin käydä salilla tasan kolme kertaa viikossa ja näistä yhden haluan kuluttaa sh'bamin tahdissa, niin on aivan turha tehdä kahta erillistä ohjelmaa. Tai en ole aivan varma olisiko se turhaa, mutta nyt tässä tilanteessa koin parhaakseni tehdä näin.

Uusi ohjelma siis sisältää nämä:

- sivukyykky bosupallon päältä levytangon kanssa
- hauiskäännöt
- ranskalainen punnerrus painolla
- vipunosto sivulle selän takaa
- askelkyykyt taakse + pystypunnerrus
- vipunusto maaten (eli rintalihakset)
- etunoja askellus (eli vatsat)
- linkkuveitsi ristiin
- takakyykky smith-laitteessa
- ojennus selkäpenkissä

Viikko-ohjelma tulee puolestaan näyttämään jotakuinkin tältä:
MA - lenkki ja kuntosali
TI - tanssitunnin pito
KE - lenkki ja kuntonyrkkeily
TO - tanssitunnin pito, street/hiphop tunti & showtanssitunti
PE - kuntosali
LA - vapaata hengailua
SU - sh'bam

Joogan olen valitettavasti joutunut pudottamaan aikataulusta pois, sillä ei saatu mitenkään miehen kanssa aikatauluja sopimaan niin, että olisin sille tunnille ehtinyt. Etenkin kun meidän salilla kyseisten tuntien määrä on pudotettu kolmeen/viikko, joista yksi olisi vielä ihanasti kyllä aamutunti, mutta en saa poikia silloin mihinkään hoitoon, niin jouduin luopumaan tästä. Toki koskaanhan ei tiedä millainen muutos asioihin voikaan tulla, joten kaikki sormet ristiin, että saisin edes yhden joogakerra viikkooni lisättyä (tai edes vaikka kerran kuussa). Torstait onkin oikein äidin aikaa, kun mies hoitaa lapset koko illan (paitsi että ottaa muksut mukaan omiin treeneihinsä) ja minä saan keskittyä täysin tanssin lumoihin. Lauantait ja sunnuntait tahdoin aivan tarkoituksella jättää tuollai löysemmiksi, että saadaan olla koko perhe yhdessä mahdollisimman paljon. Ja tosiaan tuohon pakkaan sitten lisänä isännän treenit ja pienen miehen painiharrastus, niin viikot saattaa sujua melkosen sukkelaan. ;)

Näiden liikuntojen lisäksi aloitin tänään aamulla taas ruokapäiväkirjan pidon, jotta osaan sitten tarkastella missä mennään ja millaisia muutoksia tarvitsee tehdä. Itse olen joskus pitänyt ruokapäiväkirjaa pitkiäkin aikoja, mutta nykyään teen vain tälläisiä "tärppejä", eli pidän syömisistäni kirjaa viikon tai pari, jotta oikeasti näen mitä syön ja osaan sitten puuttua niihin asioihin, joihin on tarvetta puuttua. Mitä mieltä olette, haluatteko nähdä loppuviikosta ainakin vaikka otteita mun ruokapäiväkirjasta?

Tumblr_m03bfkxula1qm98smo1_1280_large
we<3it

2 kommenttia:

  1. Voi ei, ei joogaa! Toivottavasti eteesi ilmaantuu kuin ilmaantuukin jostain juuri sopiva tunti, jolla voit käydä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan tismalleen samanlainen reaktio kun mulla itsellänikin. Täytyis etsiä joku joogakoulu tms missä pystyisi käymään kun ei nuo aikataulut sovi meidän elämään. Se tietysti vaan tietäis taas lisää rahanmenoa ja uusia aikataulutuksia. :/ Mutta näillä mennään niin kauan kunnes jotain sopivaa tulee eteen.

      Poista