lauantai 25. elokuuta 2012

Juhlatuulella

Tänään kaksi meidän ystävää saavat toisensa. Kohta lähdetään kohti kirkkoa ja siitä suunnataan juhlistamaan paria mahtavan kaveriporukan kera (toki siellä on avioparin sukulaisia ja muitakin). Mies vei innostuneet lapset mummille ja papalle yökylään, saavat nyt nauttia toisistaan oikein olantakaa, kun viikon päästä isovanhemmat lähtevät reissuun.

Tänään olen siis meikannut ja laittanut hiukset jotenkin muuten kun perinteiselle sykerö-sekunti-nutturalle. Alaripset on meikkaamatta, että voi ihan rauhassa tirautella muutamat kyyneleet... tää sama alaripsetön look mulla on aina kaikissa häissä! Olen vetänyt päälleni kerrankin jotain muuta väriä kuin mustaa, koska alan jo uskaltaa tehdä niin. Korot on sen mukaiset, että loppuilta tanssitaan ilman kenkiä ja kotiin tepastellaan illan pikkutunteina myös ilman niitä... otin kyllä varuiksi mukaan ballerinat, mutta epäilen, että unohdan niiden olemassaolon tanssilattialla. Tänään me ollaan miehen kanssa enemmän jotain muuta kuin äiti ja isä, joskus se on ihanaa vaikka tuo edellä mainittu osa tietenkin on maailman tärkein. Tänään me ollaan luvattu tanssia ja juhlia, humaltuakin hieman, tiedä sitten enemmänkö rakkaudesta vai jostain muusta. Mukavaa viikonloppua teille, me lähdetään nyt.

Se virallinen kuva

Ja sit se ei niin virallinen, kenkin tsekkauskuva... ;)

2 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kaunis mekko! Tosi hyvältä näytät! :)

  Ps. ihanat myös noi sisustustikkaat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykästyin itsekin tuohon mekkoon todella kovasti ja kerrankin joku istui päälle kuin minulle tehty. Juu ja sisuststikkaat on mun miehen tekemät... onni on käsistään kätevä mies, meiltä kun löytyy mm. keittiöstä ikkunalauta tehtynä metsästä löydetystä lankusta sekä toisesta lankusta ja noista heinäseipäistä tehty kukkajakkara. ;) Tykkään siis myös sisustaa...

   Poista