sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Feeling good!

Viime viikonloppuna karkasimme miehen kanssa Flamingoon viettämään aikaa aikuisten kesken. Kävimme syömässä hyvin, lilluimme altaissa ja saunoimme erilaisissa saunoissa, nukuimme liian pehmoisessa sängyssä ja söimme valtavat aamiaiset, mitkä joku muu oli laittanut. Rentouduimme täysin ja nautimme hiljaisuudesta! Rakastetaan lapsiamme ylitse kaiken, mutta joskus hiljaisuus ja rauha vain tekevät hyvää. 


Kun olimme viikonlopun rentoutuneet palasimme takaisin arkeen ja omalla kohdallani se tarkoitti Kick Off-viikkoa! Kiireisiä hetkiä töissä, mutta niin antoisa viikko. LesMillseissä starttasi uudet ohjelmat ja kävin itsekin kuluneen viikon aikana muutaman uuden ohjelman testaamassa. BodyJamin StraightUpHipHop-osio iski suoraan sydämeen, vaikka huomasin monesti tunnin aikana hokevani itselleni mielessä "ootko siä oikeesti harrastanu joskus hiphopia?!?" StraightUpHouse-osio ei kolissut ihan niin kovasti tajuntaan, mutta riittävästi kuitenkin. <3

Sh´bam puolestaan oli todella hyvä. Tykkäsin sen vaihtelusta ja siitä et sieltä löyty muutama "klassikko"biisi! Ihan huippu tunti ja ohjelma sen suhteen, että jos tahdot unohtaa sen, että harrastat sillä hetkellä liikuntaa. Hiki, kalorien kulutus ja kunnon kohotus on vaan lisämausteita siihen hyvään fiilikseen ja mukavaan meininkiin. Kolmas tunti minkä testasin oli BodyBalance, ohjelma oli jälleen kerran IHANA! Hieman edeltäjäänsä rauhallisempi, tai ainakin sellainen tunne mulle tuli. Kaiken kaikkiaan balance ei pettänyt tälläkään kertaa!

Niin ja kerkesin mie viikolla pyörähtämään Helsingissä koulutuksessakin. Ja käymään ihan salillakin... ;)


Niin ja torstaina oli 1,5vuoden tauon jälkeen ensimmäinen tanssitunti! Tiedättekö kun astelin siihen taloon missä tunnit pidetään niin huomasin tosissani kuinka paljon olin sitä kaikkea ikävöinytkään! Jo se talon ja salin fiilis toi mulle paremman mielen, puhumattakaan siitä kuinka ihana olikaan olla tanssitunnilla! Ahh, ihana oma rakas ja kaivattu harrastus!


Oon yrittänyt tässä syyskuun aikana löytää elämääni sellaista mukavaa tasapainoa. Tässä maailmassa on NIIN paljon asioita mitä tahtoisin tehdä, nähdä ja kokea. Oon yrittänyt tasapainottaa koko elämää ja keskittyä sellaisiin asioihin, mistä todella pidän. Oon yrittänyt harrastaa just niitä juttuja mitä haluan. Ja samalla oon yrittänyt etsiä sellaista kultaista keskitietä, missä ehtisin tehdä näitä kaikkia asioita. Ei ole ihan helppoa, mutta pikkuhiljaa pienet asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Syksy ja talvi tuo tullessaan muutamia isompia juttuja normaaliin arkeen, joten haluan löytää hyvän tasapainon kaikkeen. Kiireeltä ei tulla tänäkään syksynä ja talvena säästymään, mutta toisaalta en minä sitä haluakkaan. SE mitä haluan tänä syksynä ja talvena tehdä eri tavoin kuin edeltävinä vuosina on rauhoittuminen. Haluan nauttia asioista ja kaikesta mitä teen. Halua antaa itselleni luvan vain olla, jos tunnen sen ansaitsevani. Ja haluan sallia itselleni kaiken kiireen ja menon keskellä rauhoittumisen ja hiljaisuuden hetkiä. Haluan voida hyvin ja tuntea kuinka "Life is good"!


Mukavaa viikkoa kaikille! Koettakaa nauttia arjen pienistä iloista ja hyvistä hetkistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti