maanantai 9. kesäkuuta 2014

Positiivisuutta!

Mie olen vähän kyllästynyt! Kyllästynyt sosiaalisen median positiivisuus-juttujen arvosteluihin. Siis mikä siinä Suomalaisessa mentaliteetissa on ettei missään tai millää tavalla saa näyttää sitä, jos on hyvä. Onko tämä se "Kel onni on, se onnen kätkeköön."-ajatus?

Onhan meillä kaikilla p***oja päiviä, fine! Se kuuluu elämään. Mutta jos olet onnellinen ja haluat ajatella, että pienetkin asiat tekevät ihmisestä onnellisen, niin älä nyt ainakaan facebookissa sitä kerro!!! 

Minä itse ainakin tykkään lukea ihmisten positiivisia ajatuksia. Minä rakastan katsella ihmisten valokuvia ja niitäkin kautta positiivisia ajatuksia. Itse en ehdi mitenkään päin nähdä niitä kaikkia ihmisiä, joiden kanssa haluan olla tekemisissä, joten musta on ihana pysyä perillä edes jollain tapaa heidän elämässään tapahtuvista asioista. Ja jos ne on positiivisia niin aina parempi!

Olen osallistunut Instagramissa #100daysofhappines -juttuun ja tänään on jo 90päivä... haikeana mietin sitä, mitä 10päivän päästä tapahtuu kun tämä "haaste" loppuu. Olen oikeasti ja konkreettisesti joutunut (päässyt) ottamaan joka päivä jonkun kuvan jostain asiasta mikä on tehnyt mut silloin onnelliseksi tai iloiseksi. Joka päivä tämä ei ole ollut helppoa, mutta jokaisesta päivästä on löytynyt joku ilon aihe, joku asia mistä olla kiitollinen!

Tämän myötä olen myös alkanut pitää onnellisuus/kiitollisuuspäiväkirjaa. Joka ilta käyn päiväni läpi ja kirjaan päiväkirjaan kaikki ne asiat joista olen päivän aikana iloinnut tai ollut kiitollinan. Joskus asiat on aivan pieniä ja toisinaan isompia. Siltikin jokaisesta päivästä löytyy hyvää! Ja näistä asioista olen kiitollinen! Haluan ajatella, että vaikka päivä olisi kuinka huono, löytyy siitä silti AINA jotain hyvää! Ja miksen haluaisi muiden näkevän sitä? Miksen saisi olla iloinen ja onnellinen? Miksei ihmiset saisi näyttää positiivisuuttaan tai olla onnellisia? Sovitaanko, että ainakin tämä viikko ajatellaan positiivisesti?


Eilen oli hyvä! Eilen hymyilytti!

2 kommenttia:

 1. Itse olen miettinyt päässäni aivan samoja ajatuksia!! Todella hyvä teksti!
  Onnistuisen viikkoa Tea!! :) Pidetään toi asenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla etten ole ajatuksineni yksin. Ja kyllähän me tästä pidetään kiinni! :)

   Poista