keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hyvää fiilistä hakemassa!

Oi tuota valoa mikä tuolla ulkona on! Saan äärettömän paljon voimaa siitä, että päivät pitenee ja valon määrä kasvaa. Tää on varmasti meille monelle suomalaiselle tuttu kuvio aina näin keväisin. Tänä keväänä oon jotenkin kaksijakoisen pirteä. Kuten jo edellisessä postauksessa puhuinkin niin samanlainen olotila jatkuu... innostus ja tekemisen meininki versus suossa eteneminen ja väsymys. 

On mahtavaa kun itsellä on tietynlainen draivi päällä ja sen voimin jaksan päivät... iltaisin kaadun sänkyyn väsyneenä ja nukun... aamulla olo on utuisen pirteä ja valon voimin jaksan nousta pääsääntöisesti viimeistään seitsemältä. Töissä pitää kiirettä ja päivät vain vilisevät menemään. Olen taas monen monena päivänä todennut kuinka paljon työstäni pidän ja päivät kuluvat kuin siivillä kun ei ehdi turhia miettimään tai peukaloita pyörittelemään. Ja hyvä näin, säpinä sopii mulle!

Viime perjantaina aamu alkoi 7.40 näissä merkeissä:

Viikko sitten torstaina pidin ravintoluennon ja smoothie-illan, tää oli omastakin mielestäni huippuilta! Toivottavasti paikalla olleetkin saivat ahaa-elämyksiä... ja kommenteista sekä jutustelusta päätellen taisivat he saada! ;) Joskus duuni ei edes tunnu duunilta, kun siitä nauttii itsekin!Minttuisen vihersmoothien ohje:
2 kuorittua päärynää
1/2 kurkku kuorittuna
babypinaattia 50-70g
Sitruunavichyä
n.1dl tuoretta minttua

Kaikki ainekset minttua lukuunottamatta blenderiin ja sekaisin... Loppuvaiheessa lisää sekaan minttu. Nauti! On namia ja herkkua ja hyväksi keholle ja mielelle! ;)
Viime viikolla sain myös omasta laiskuudestani tarpeekseni ja laitoin rakkaalle ystävälleni viestiä, että tarvisin potkua persuksille! Niinpä hän lähti ilman sen kummempia kokeilemaan Huuman salia ja "raahaamaan" mua tunneille jne. Samalla hän saa katsauksen siitä mitä mun käyttämällä salilla tapahtuu. ;) Onni on kyllä ystävä, joka oikeasti pikkusen potkii eteenpäin silloin kun oma motivaatio on kiireen ja kaiken muun vuoksi hieman kateissa. Ja myönnän, tämä potku oli TODELLAKIN se mitä tämä mun pää tarvitsi!


Täs myä eilen! <3

Kaiken tän hässäkän keskellä odotan kuitenkin sitä, että kello lyö huomenna illalla tietyn verran ja pääsen vapaalle... neljän päivän vapaat kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Luvassa ulkona syömistä rakkaan mieheni kanssa (koska mulla on synttärit lauantaina), kotoilua, ikkunoiden pesua, pääsiäisen viettoa, treeniä, unta, löhöilyä, ulkoilmaa, pihakirppistä.... Paljon kaikkea, MUTTA kaikki tehdään just niin kun itsestä hyvältä tuntuu! 

Mukavaa loppuviikkoa murut!2 kommenttia:

 1. On tosi mukava kun saa tehdä semmosta työtä mistä tykkää. Tai paremminkin niin että on tajunnut hakeutua semmosen työn pariin mistä tykkää, eihän sitä ikävää työtä kannata kenenkään tehdä. =)

  Toi sun yläkuvien takki on kyllä ihanan pirtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, joskus nuorempana muistan ajatelleeni, että voisin tehdä vähän ikävämpääkin työtä jos siitä maksettaisiin tarpeeksi hyvin... nykyään oon aikalailla eri mieltä, vaikka toki ruoka on pöytään saatava. ;)
   Takki on ihana, työtakki, kuten varmaan arvata saattaa... :D

   Poista