lauantai 25. tammikuuta 2014

How wonderful life is...

Elämä on mahtavaa! Motivaatio on nousussa, pikkuhiljaa, mutta siltikin nousussa.

Eilinen työpäivä oli varmasti elämäni paras! Saan olla NIIN hienossa projektissa mukana ettei mitään rajaa. Lisää siitä projektista voitte lukea vaikka tästä. Olen siis mukana ravintovalmentajan osassa ja odotan todella mielenkiinnolla seuraavia tulevaa kuutta viikkoa, kun painetaan täyttä duunia näiden haasteeseen valittujen henkilöiden kanssa. On ihan mieletöntä nähdä kaikki se motivoituminen ja iloisuus ja energisyys näissä valituissa henkilöissä. Luulen, että sielä se omakin motivoituminen on taas saatu mukaan matkaan. Hieno kevättalvi siis tulossa! :D

Tänään ylitin jälleen itseni! Lasten kohdalla olen pitänyt sen huolen, että perinteiset hiihto ja luistelu on mahdollista opetella. Itseni olen tämän tiimoilta hieman unohtanut. Eilen kuitenkin päädyin ostamaan itselleni luistimet ja tänään sitten reippaana lähdettiin jäälle. JA VOIH! Taas mietin, että miten ihanan tunteen ja fiiliksen olenkin heittänyt hukkaan niin moneksi vuodeksi. Liitelin pitkin jäätä ihan kuin niitä lähes 15 vuotta ei olisi välissä ollutkaan. Ihanaa se oli ja tämä tyttö oli onnellinen!


Puolitoista tuntia mie kuitenkin jaksoin. Ja teki hyvää, niin mielelle kuin kropallekin. 

Onnellinen punaposki!

Ja voitte arvata, mikä värkki on ollut mun suosikki kaveri tän illan... Ok, ehkä toi luistelu vähän kävi jalkoihin näin piiiiiiiiiiitkän tauon jälkeen. ;)

Paras kaveri FoamRoller!

Voin luvata, että jäällä mut tullaan näkemään ja useasti! Vielä kun joskus ne sukset saan jalkaan, mutta se onkin sitten ihan toinen juttu... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti