perjantai 2. elokuuta 2013

BackOnTrack / LongTimeNoSee

...ja mitä näitä nyt oli! ;)

Maailman todennäköisesti huonoin elämäntaparemontista blogia pitävä ihminen ilmoittautuu.  Arki on vienyt meidät mennessään. Olen ollut tosi kiireinen töissä ja siitä johtuen melko väsynyt sitten töiden jälkeen. Tällä kuluvalla viikolla meidän lapset lähtivät tarhaan ja maanantaina isi palasi töihin. Syksy on siis tämän arjen osilta alkanut. Kyllä täytyy sanoa, että on ollut totuttelemista ja varmasti vielä paljon tarvitsee aikaa, että kaikki menee rutiinilla. On the other hand, olen nauttinut siitä, että arki on alkanut ja, että normaalit rutiinit rullaa. Tuntuu siltä, että koko elämä on taas asettunut uomiinsa ja sellainen kesäinen "ajelehtiminen" on saatettu päätökseensä.

Olen tässä kirjoittelujen taukoillessa ollut vähän enemmän tai vähemmän hunningolla. Ruokailut on menneet vähän mistä aita on matalin-mentaliteetilla ja olo onkin ollut sen mukainen. Myös muutama viinin huuruinen ilta tanssilattialla on tullut vietettyä. Liikunnat on olleet työmatkapyöräilyä, kävelyä, bodybalancea ja zumbaa. Eli ei täällä nyt ihan laakereilla ole makailtu, vaikka se minusta itsestäni kyllä hieman siltä tuntuukin. Oikeastaan musta tuntuu siltä, että olisin palannut siihen "vanhaan" minään ja ainut asia mikä muistuttaa tästä "uudesta ja paremmasta" olotilasta on marjojen säilöminen.

Hullu Marjanpoimija ja Eräjorma

Noh, kaikesta tästä löysäilystä ja löllöilystä on nyt pyritty nousemaan ja palaamaan raiteille. Pikkusin askelin taas, kun on tässä meneillää NIIN PALJON muutoksia jo ihan tämän perusarjen suhteen. Tai siis lähinnä olemme vaan palanneet taas raiteille ruokailujen suhteen ja sainpahan minä itsenikin tänään jopa salille. Yläkropan treeniä ja vatsoja sekä selkää... AVOT! Teki hyvää, olo on mahtava ja huomena en nostele mitään. ;) Onneksi minun ei tarvitsekkaan, koska huomena on vapaata ja luvassa lasten kanssa leffailua. Sunnuntaina lisää marjojen poimintaa sekä balance. Ja maanantaina töihin sekä sheikkaamaan buutia zumban merkeissä. Ja hei, pakko kertoa... katsokaas mitä sain muun rakkaalta, ihanalta aviomieheltä hääpäivälahjaksi!!! Kyllä mun mies tietää miten tätä vaimoa pidetään hyvänä! <3


Eipä mulla muuta tällä kertaa. Luvassa on tulossa lisää ruokajuttuja, niitä välipaloja ja muuta. Ja toki tietysti syksyn myötä paljon uusia juttuja ja kokailuja. Stay Tuned. ;)

Mutta hei, mitäs teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti