sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Megapostaus kuluneesta viikosta!

Mitäs tänne kuuluu? Viikko on vierähtänyt hurjalla vauhdilla... kirjoittelin viimeksi, että keskitytään töihin, mutta en osannutkaan odottaa kuinka tiiviisti. Mun työkaveri on ollut sairaslomalla kuluneen viikon, joten mie olen sit tehnyt ihan kunnon "tunteja", eli olen ollut aamulla töissä ja illalla töissä, kävässyt siinä välissä kotosalla leikkimässä poikien kanssa ja syömässä. (Ihan kun en söis töissäkin!) Periaatteessa en ole tehnyt töitä sen enempää tällä viikolla kun muut ihmiset normaalistikaan, mutta noiden poikien hoidon olen joutunut ulkoistamaan mummeille ja vähän muillekin... Homma olisi ollut miljoona kertaa helpompaa jos nuo muruset olisivat tarhassa, mutta selvittiin me näinkin. Ensi viikosta ei töiden osalta vielä tietoa, sillä huomena selviää taas paljon... on mahdollisuus tosin, että ensi viikkokin mennään samanlaisella haipakalla! Mutta en valita, tykkään työstäni ihan hurjasti!

Ajattelin tässä postauksessa kertoa kuvien avulla hieman siitä mitä tällä viikolla on muuten tehty. Keskiviikona olin ajatellut pääseväni salille, mutta tiistai-iltana mun vatsa kääntyi ympäri (joko jostain ruuasta tai sitten liiallisesta suoranaisesta auringosta, sillä MIKÄÄN vatsatauti ei tunnu siltä, eikä mene muutamassa tunnissa ohi niin mkavasti) ja siitä ei hyvää seurannut. Olo oli vielä keskiviikkonakin hieman heikko, joten katsoin parhaaksi jättää sen treenin väliin. Muutenkaan treeneistä ei ole kuvia, kun olen pyrkinyt pitämään ne lyhyinä ja tiiviinä, ihan ettei niihin "kuluisi liikaa aikaa". Sen verran voin kertoa, että eilen vedetty alakropan treeni oli sen verran mojova, että istumasta nouseminen ja rappujen nousu on tuntunut tänään ihan mukavalta. ;) 

Mutta nyt niitä kuvia ja niitä onkin muuten paljon!!! :D

Anoppilaan on tullut kanala!!!

Seinäkiipeilyä...

KESÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Salille MARS!

Töitä töitä! :D

Autollakin on ajeltu ympäri kyliä...

Lauantaina herkuttelin... (ja tänäänkin mustikkapiirakalla ja jädellä kummitytön nimppareilla...)

Minä ja mun pojat <3
Kohta pääsee uimaan jo!

KESÄ! Unohdinko jo hehkuttaa??? Ai niin ja löysin kaapista muutamat shortsit, mitkä ei ihan suoranaisesti tipu päältä... JEEE!

<3

Mies tuunasi sunnuntaiaamun kunniaksi mun isot farkut kulutetuiksi boyfriendeiksi!

Hämmästelin, että missäs vaiheessa mulle on tullut vyötärö!!!

Jäistä marja-vanilja-rahkasmoothieta kesäpäivänä!

Sunnuntai-illan herkut... mulle ei olekkaan omaa nimikkopulloa...

Tälläisissä merkeissä siis tämä viikko on vierähtänyt meillä! Kertoilkaa ihmeessä miten teidän elämä on kuluneella viikolla sujunut! Onko treeni kulkenut ja ruokailut pysyneet hanskassa? Vai onko ne jo ihan rutiininomaisia juttuja mitä ei edes tarvitse miettiä? Täälä ainakin tekisi mieli edelleenkin olla kaiken aikaa vain ulkona ja liikkumassa luonnossa, eikä niinkään huhkia salilla rautojen kera...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Taas yksi kohta lisää listaan, miks voisin joskus haluta lainata Tonia ;) Tai jos siitä ois olemassa kopio, niin voisin ottaa sen version sitten ihan omaksenikin :)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Miten teit toi Jäistä marja-vanilja-rahkasmoothieta? näyttää hyvältä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... mitähän kaikkea laitoin tuohon... ainakin mansikkaa, mustikkaa, maitorahkaa, vettä sekä vaniljan makuista heraa. Aineet vaan blenderiin ja jätin aika paksuksi, että tuntui ihan kun olis pirtelöä juonut. :)

   Poista