maanantai 15. huhtikuuta 2013

Himotukset top.5!

Koska olen NAINEN saan himoita ja haluta kaiken laista... Tällä kertaa kyseessä on jollain tavalla liikuntaan tai liikkumiseen liittyviä asioita... Jooh, ihania ja voih niin tarpeellisia!


1.JUOKSULENKKARIT... Nää ihan tosissaan jo tarvisin, että pääsisin ulos lenkkeilemään. On ne sitten minkä merkkiset tahansa, nää Niket vaan näyttää kivoilta, mutta sovittaahan se pitäis, että mitkä omaan jalkaan istuu.

 
2.PITKÄT TRIKOOT... Juoksua ajatellen nämäkin, ja ihan mustat nimenomaan tahtoisin. Kuviollisia ja värillisiäkin olis vaikka kuinka ihania, mut jos ihan totta puhutaan ni mie en omista yksiäkään pitkiä ja mustia... Niitä vois sitten käyttää ihan sellasenaan tai vaikka joskus joidenkin kivojen shortsien kanssa.


3.UIMAPUKU. Ihan vaan, jotta pääsisi uimaan... Mun oma on ostettu joskus vuosia sitten ja olen käyttänyt sitä silloin +27kg painosena, joten se ei enää oikein tunnu pysyvän päällä.


4.PEAK:N HUPPARI... joko vetoketjulla tai ilman... ja vaalanpunanen tai pinkki. Omistan yhden Peakin hupparin ja olen ostanut sen varmaankin 5vuotta sitten (koska sillon viimeksi olen ollut sen kokoinen, että se on mahtunut hyvin päälle... olen tosin sitä kyllä koko ajan käyttänyt ihan silloin isompanakin ja nyt varmasti menisi jo pienempikin koko päälle). Huppari ei ole mennyt miksikään, toki se ei ole enää niin pehmeä kuin alussa, mutta muuten aivan tosi hyvä! Joskus laadusta kannattaa pikkusen maksaakin.5.PEAK:N COLLARIHOUSUT. Tarvitsisin uudet collarit kun kaikki vanhat alkaa olemaan sen verran viruneita ja löysiä, että ei kehtaa julkisilla paikoilla kulkea! Just salimatkoja tai pikasia maidonhakureissuja ajatellen olis loistavat. Ja jos laatu on yhtä hyvää kuin huppareissa niin ei se panostus varmaan hukkaan menisi.

Siinä mun tämän hetken eniten kuumottavat jutut... Mitäs teillä, onko tarvetta tai halua jollekin erityiselle?

*jutun kaikki kuvat olen etsinyt Googlesta.

4 kommenttia:

 1. Voih, mäkin haaveilen uusista juoksulenkkareista ja pinkistä peakin hupparista. Kukakohan vielä ostais ne mulle?!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on kans vähän toi sama ongelma... kukahan ne ostais? ;) Mut ainahan saa haaveilla!

   Poista
 2. Ripset :-) ja lisää hypoxi kerotja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekii olen miettinyt ripsiä, mut en tiedä osaisinko olla niiden kanssa... ja jos niiden kanssa ei suositella saunassa käymistä ni mulle tulis ongelmia! :)
   Hypoxi on aina hyvä sijoitus! ;)

   Poista